Toysdaily 玩具日報

查看: 5269|回復: 22

[分享討論] Action-TT 著燈轉座測試 /with Jam Gordon

著燈座本身有微嚮,速度不可調整,光度只足以作效果,不能用以照明。

有趣的是可以接火牛,而且只需一個火牛便最多可串連六個供電,座與座之間有供電接位。

據閒大陸同胞一箱一箱入,絕對可以理解,串走六隻一齊轉的話,場面何其壯觀!:$

http://www.youtube.com/watch?v=OVioyZsUFWY

http://godofcat.homeip.net:/h22/img2388.mp4

請問個座烤咩廚呀?thxthx
請問個座烤咩廚呀?thxthx
fof 發表於 30-7-2012 10:27 AM

兩魚九,ht動漫節攤位。
爸爸~ 我搵嫲嫲呀~ the voice so cute~ :71:
回復 3# catcat

thx ching..我前日拎貨都見到前面位師兄買~我無問價錢~XDD

2魚9本人覺得頗貴~~
話說星期日我去訂完野兩點幾都重有~ 但行完四五點時諗住買已被人掃晒!!
BTW, 我最想知係佢附屬幾多HTd膠片?好似有好多甘,又有人名牌,Avenger 牌, 又有Batman底座牌~ 師兄可否影晒出邌參考下? 如果正式發售時冇呢d 牌, 我都吾會考慮了!!
成3魚一個轉座.......我不如買3個一魚 無燈 轉座好過......:45:
話說星期日我去訂完野兩點幾都重有~ 但行完四五點時諗住買已被人掃晒!!
BTW, 我最想知係佢附屬幾多HTd膠 ...
realclivea 發表於 30-7-2012 10:58 AM

隋座只送一套額外膠片.....小弟揀左AVENGERS:

名牌自己PRINT便可, 約需3.5 CM X 8 CM

上面GORDON便是DIY的.
:71:
多謝分享
只係周邊嚟講有D貴
我中左伏 我訂完mark vii 見到個座就買埋
個sales問我要咩牌 我諗都冇諗就要左TDK
但係我一隻TDK系列o既HT都冇...
回復  catcat

thx ching..我前日拎貨都見到前面位師兄買~我無問價錢~XDD

2魚9本人覺得頗貴~~
fof 發表於 30-7-2012 10:50 AM

我都覺貴!!~~~~~~~~:(
嘈到離曬譜,我想退貨
回復 10# werewolf1995

exchange with other ching la
回復 1# catcat
very nice:shiny:, but seems not sutiable for all figures, 比較適合科幻果d
頭像被屏蔽