Toysdaily 玩具日報

查看: 4242|回復: 18

[個人收藏] Enterbay李小龍雕像

這隻ENTERBAY的李小龍雕像,在適合的光線及角度下,其實很像的~
睇左咁多大大的相都始終覺得佢好水腫,
真可惜,個body我覺得好正架....
睇過實物,只有背面似:shy:
我最唔鍾意佢隻眼望得太盡
好唔自然
It body is made when EB promote Game of Dead, Body is really good!!!,
Because of this body, I ordered GOD at that time. :70:

Any Ching can tell me, how much is it?? I have interest if it is around 500 ^ ^
It body is made when EB promote Game of Dead, Body is really good!!!,
Because of this body, I ordered GOD at that time. :70:

Any Ching can tell me, how much is it?? I have interest if it is around 500 ^ ^
換個ht笑面龍頭(+黑超)可能就perfect啦!
今日睇過實物, 確係幾似:71:
影得越濛咪越似囉..唔駛咩光線..
Because of this body, I orde ...
rilplsc06 發表於 29-7-2012 10:25 PM

1180??
頭像被屏蔽
唔係話好好好唔似....但真係買唔落手........:26:

說實在
0黎隻figure我把玩左半日
我覺得只有上面幅相0個個角度最似  即正面由下而上0甘睇
其他角度望埋去0既神韻  實在還有很大0既改善空間打埋燈0黎睇
由強光直照埋去  個樣即刻變得唔似
只有用柔和的光  一面光一面暗的  才突顯到輪廓  立即似返0的~~
而以上的問題  我在金大師的小龍figure是找不到的
不論用何角度看  用什麼樣的光照埋去  金大師的小龍figure依然是小龍~
其實自從EB出左圖之後小弟都好放心入左隻........金大師0既龍爭虎鬥李小龍雕像:38:
其實自從EB出左圖之後小弟都好放心入左隻........金大師0既龍爭虎鬥李小龍雕像
don328 發表於 30-7-2012 03:49 PM

0黎隻真係極品~~~~~:71: