Toysdaily 玩具日報

[新品消息] WF2012 SUMMER, FIGMA SPIDER-MAN &AVENGERS!

只能忍耐等待期待             .

最好…好似龍騎咁,升得快跌得快,然後一條魚多少少就有得買 :66:
肥姑媽定價貴很多喔
0944 發表於 29-7-2012 06:28 PM

Hasbro Marvel炒價也不遑多讓阿....
更何況品質塗裝好些, 價格貴點我都能接受
頭像被屏蔽
孩記真係好垃圾到爆。
我只係想要六隻漫畫版主角,
一隻都出唔到,我現在已經轉玩ms.
人地出親都係主要角 ...
劉波 發表於 29-7-2012 08:59 PM

基本上 toybiz 及早期的孩記已出過所有主角, 更不止一個版本, 款式, 亦是通販 , 但 ms 出既大部分主角( captain , thor , iron man....) 都是 disney store exclusive...
此外孩記質素更不會下於 ms
但其實 heroic age captain , thor , iron man 都在 return of ml 1,2 推出了, 除非你不把他們當主角~~
頭像被屏蔽
其實我要求好簡單,六隻經典主角高可動,高還原,高質素可以企到係到無骨質梳鬆的成人玩具。如你認為孩記及 ...
劉波 發表於 29-7-2012 10:43 PM

wave 2 隻 captain 已經係好好的例子,新模+貼地關節 , hasbro ml 2-pack classic ironman 同 RHML 黎緊隻 iron man 都很不俗 , 只是沒有貼地關節
其實要高可動+高還原+高質素是有的 , 大大可以上呢個網睇睇 , www.marvelousnews.com , 選 database
一定好過山口式先啦
FIGMA 出係好事, 不過一定貴爆, 300幾真係要睇過實物先決定入唔入, 好似ROBOCOP OR 日係面相就死了。。。。。。
俺手頭的FIGMA玩具主要是涼宮春日“家族”和輕音少女“家族”,:73:
感覺FIGMA的關節真的不夠結實,  玩慣美系人偶再去掰FIGMA很容易悲劇:53:
不大看好這個系列 俺還是繼續買俺的ML吧~:78:~
回復  火野映司

figma做ACG的面相有保證,真人樣.......
上次robocop剩係個嘴都出事
etsc4344 發表於 29/7/2012 11:33

FIGMA 出係好事, 不過一定貴爆, 300幾真係要睇過實物先決定入唔入, 好似ROBOCOP OR 日係面相就死了。。。。 ...
gumng 發表於 29-7-2012 11:58 PM

不過好多時FIGMA D價格總會回落到2字頭...
 會唔會出black widow 呢?
0din 發表於 30-7-2012 12:59 AM

唔知點解我覺得ca同thor都係呢個body。。。。。

FIGMA 出係好事, 不過一定貴爆, 300幾真係要睇過實物先決定入唔入, 好似ROBOCOP OR 日係面相就死了。。。。 ...
gumng 發表於 29-7-2012 11:58 PM

個人覺得蜘蛛俠同黑寡婦應該會比較穩陣,蜘蛛仔身形唔係一般倒三角形高大威猛大隻佬,日本仔應該易做d,黑寡婦就係因為figma一向出女都比較有保證
頭像被屏蔽