Toysdaily 玩具日報

查看: 7968|回復: 14

[詢問] [TD又龜速]呢個貼點解回覆唔倒既~?

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-187038-1-1.html

龜速情況越來越嚴重...
我回貼唔知點解唔會回到原來個頁 今日回貼仲按左等於無按....
好多時睇完一個 post , 撳 [返回列表] 就 connection error. 跟住要 reload 幾次至得, 而且速度好慢.
No use.  I saw moderator in 12" action figure area but no one would answer my question here.
They are more on a marketing side rather than the admin side.  Whenever new product release, they would be the first to post, whenever there's question from member, no one would answer.
My previous question in this section were not even answered at all and locked by the admin/moderator.
I am very disappointed with TD and their admin/moderator.
:67:又剛剛先上到....唉
由於有 hackers 係不同時間入侵網站, 所以要同 programmers 不段研究方法解決. 我們亦會繼續監控 network 既速度, 所以一直冇 reply 大家. 希望大家可以包容一點, 我們都希望有一個更穩定的討論區.
再一次向網友們講一聲唔好意思, 不便之處敬請原諒 !!
:64:
由於有 hackers 係不同時間入侵網站, 所以要同 programmers 不段研究方法解決. 我們亦會繼續監控 network 既 ...
Vince 發表於 31-7-2012 11:46 AM

網存公司不是有硬件防火牆的嗎?
由於有 hackers 係不同時間入侵網站, 所以要同 programmers 不段研究方法解決. 我們亦會繼續監控 network 既 ...
Vince 發表於 31-7-2012 11:46 AM

班友用Dos拖慢網路?
班友用Dos拖慢網路?
catcat 發表於 31-7-2012 05:33 PM

邊班友呀?我都想知!:67:
邊班友呀?我都想知!
常威 發表於 31-7-2012 05:49 PM

常威班友囉,成日嘈嘈閉,又DW,又DLS,重唔係佢地搞搞震?
由於有 hackers 係不同時間入侵網站, 所以要同 不段研究方法解決. 我們亦會繼續監控 network 既 ...
Vince 發表於 31-7-2012 11:46

首先多謝admin代表既回應~

請問可唔可以叫D programmers 暫時唔好繼續搞咁多天花亂墜無孔不入廣告flash新花臣...
而專注修復好討論區既穩定性呢D基本野先呢~?

再謝~
首先多謝admin代表既回應~

請問可唔可以叫D programmers 暫時唔好繼續搞咁多天花亂墜無孔不入廣告flas ...
人仔貓 發表於 1-8-2012 02:45 AM

我明白大家不喜歡有太多廣告 "左住" 睇 post. 不過 d 個問題同 server 慢左係 "冇關" 的. 其實之前開會時我已經反映左 ... 下次再開會時我會再強調一下. 但不要有太大期望. 要別人聽你講, 係要花好多心機及時間.
:64:
以前TD要早上9:00才能正常運作已經好有問題,但今個星期卻更離奇地要10:30才能使用!

請問是否正常?:64:
以前TD要早上9:00才能正常運作已經好有問題,但今個星期卻更離奇地要10:30才能使用!

請問是否正常?:64 ...
常威 發表於 1-8-2012 10:51 AM

之前 9:00 回復正常 <= 係正常 ... 因為係做維護.
今個星期係 不正常 ... 有 random 既 攻擊 ... 我同 programmer 搞左成蕉 ga la ...
anyway ... 我念大家問到 d 到好 la ... 其他既野係 ...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我只係想回覆到POST&#21867;... 成日出完POST又唔見左 好左知道會經常出唔到 所臉到復制 但咁唔係辦法囉....