Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mandymandy11

[分享討論] 請問黑蝙蝠車現代版係咪吾會再出?

我想問問如果係網上BID單,但張單個電話唔係自己,到時點先知道有貨拿呢?
如果有玩開模型既可以自改迷彩噴黑,因為黑色d單都炒緊,出時唔會平.....
如果唔攪就要幫親人地啦......
neo.L 發表於 29-7-2012 03:45 AM

買油同手工都唔止個差價啦,bid單實際d
其實HT應該要出改良版,無理由仲用3、4年前技術,
至少黑色都應該塗裝。
師兄唔麻煩!順便問埋 Monger 呀!唔該!
emme 發表於 29-7-2012 08:53 AM

9月中左右:p
我已經成份糧俾晒HOTTOYS 喇...:70:
買油同手工都唔止個差價啦,bid單實際d
the_crow 發表於 29-7-2012 03:45 PM

咁又唔係WO,痴膠紙,一支黑色油,就得架啦,一百蚊度.......
咁又唔係WO,痴膠紙,一支黑色油,就得架啦,一百蚊度.......
neo.L 發表於 29-7-2012 05:10 PM

一支$68嘅噴罐最多噴到四份一,鬼鼠位又唔得近噴。

新手用噴罐九成失敗收場,兩义幾野好易無左。

真要噴一係用噴槍上黑鐵色/黑鈦色。一係拆件用噴罐噴。

兩件都唔係簡單嘅事。
係呀!!黑色呀,張單12魚!!!
simson464 發表於 29-7-2012 12:36 PM

黑色Tumbler 再版落訂要15魚喎!! 12魚???:@

新手用噴罐九成失敗收場,兩义 ...
catcat 發表於 29-7-2012 05:26 PM

原來咁少架?我噴1/12車仔可以噴3,4層都重有剩,.....咁當然咁大架一罐又好似冇可能,而且細位又真係要用槍..........係我錯.......

新手用噴罐九成失敗收場,兩&#20041 ...
catcat 發表於 29-7-2012 05:26 PM

咪係!! 到時得不償失,真正"戰損"了~~~~~~~
黑色Tumbler 再版落訂要15魚喎!! 12魚???
kevinwong4ever 發表於 29-7-2012 05:39 PM

我記錯了,17魚先岩
我記錯了,17魚先岩
simson464 發表於 29-7-2012 05:51 PM

17 都係靚價!!~~~~:78:
咪係!! 到時得不償失,真正"戰損"了~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 29-7-2012 05:45 PM

噴油其實有好多學問,新手除非你大把錢唔志在,否則第一次一定唔會成功,呢d錢真係無得慳,不過我覺得ht果架黑色做得好膠,但係現時為止都未見到有師兄夠膽重噴,所以應該真係好難自己搞,唔洗諗:30:
噴油其實有好多學問,新手除非你大把錢唔志在,否則第一次一定唔會成功,呢d錢真係無得慳,不過我覺得ht果架 ...
emilykls 發表於 29-7-2012 05:59 PM

小弟呢d低手淨係噴呢隻1/144都花左兩星期....

非專業人士要噴隻batmobile的話,有排玩。
回復 29# 味覺隊長

你隻珍惜好難有平貨la...