Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 與吉田無緣, 唯有玩住超人食家!

頭先用3魚在粉嶺智多寶入手了:)
恭喜師兄可以用較合理價帶走吉田, 雖然比較遠, 但可以多一個地方選擇!
頭先用3魚在粉嶺智多寶入手了
siu_jimmy 發表於 1-8-2012 11:35 PM

師兄,請問粉嶺智多寶響粉嶺邊度,可話俾我知嗎?謝謝!
回復 33# roywong816

係粉嶺火車站經粉嶺名都商場,,過條天橋就會到粉嶺中心,,直行就會見到架啦~~如果唔識可以問一問人,,路程由火車站大約都係5分鐘左右!!不過唔知重有冇貨:( 祝C兄你都買到啦:)
回復 32# HTK

小弟我住係粉嶺,,所以比較幸運唔洗出咁遠路程入手:$
回復 34# siu_jimmy

唔該晒!因為工作關係要周圍去,咁啱哩個星期在上水番工,所以諗住放工落粉嶺望望睇買5買到。
:78: 今日見到頑仔4魚!
:D 下星期朋友價3魚至有得玩!
啱啱去粉嶺問咗話賣晒,唯有再睇下邊度再有正常價啦!Anyway,唔該晒siu_jimmy師兄報料。
啱啱去粉嶺問咗話賣晒,唯有再睇下邊度再有正常價啦!Anyway,唔該晒siu_jimmy師兄報料。 ...
roywong816 發表於 2-8-2012 06:22 PM

可惜~~吉田太搶手啦!!我琴日見佢一番貨就刻買,,重諗住報料益下各位師兄!!點知咁快就比人掃曬:55: 希望roy兄快D搵到正常價既吉田啦!!!!
今日見到頑仔4魚!
下星期朋友價3魚至有得玩!
麥師 發表於 2-8-2012 06:01 PM

咁下星期周伯通會唔會去到三魚?
可惜~~吉田太搶手啦!!我琴日見佢一番貨就刻買,,重諗住報料益下各位師兄!!點知咁快就比人掃曬 ...
siu_jimmy 發表於 2-8-2012 06:33 PM

師兄已經好有心啦!唔該晒!!:71:
今日見煙士點四魚頭!
講真,今次吉田比zoffy平好多:shy:,
而家y記拍賣d吉田都1蚊任bid:@,
直購都只係$390,唔知有冇大大有興趣
吉田終於到我手上了,但係大髀位d紅色就比較深色左:79:
d qc就好好~!
吉田終於到我手上了,但係大髀位d紅色就比較深色左
d qc就好好~!
wwoonn 發表於 2-8-2012 07:27 PM

恭喜晒師兄先, 快啲影多啲靚相開個帖比大家睇睇!:77: