Toysdaily 玩具日報

查看: 7672|回復: 30

[詢問] 只想知今日HT訂野同取貨會否分兩條隊!

如有ching今日入場可否報下料呢!?萬謝!

本人只想拎隻歌頓玩下啫,唔通真係要旦到5點等佢停訂先去!?5點前仍然係一條隊?

謝謝大家!
係, 按第十三頁師兄所言. <第一日排隊感言.... >
回復 2# darknight

謝謝Ching,睇完奧運剛起身爬完文!謝謝

同事亦鄧ching尋日排貢耐巧唔底:64:
而家做完勢回覆正常,尋日27號拎好無辜
回復 3# fof

多謝安慰.............................. 比D帛金.... 我唔介意.
希望禽日我地既血汗,憤怒能幫到未擺貨同訂貨既大大啦!咁我地排三粒鐘都值得!希望ht有改善!
回復 6# 上帝

你果然係上帝, 咁&#23515;宏大量O既, 我自認小氣, 所以HT欠第一日&#25886;貨人士一句道歉!!! :44:
頭像被屏蔽
回復 8# shing0405

HT唔係就係得「&#25886;貨」同「訂貨」兩個類別咩?
今日&#27972;係&#25886;貨有個專用counter
shing0405 發表於 28-7-2012 01:28 PM

good, 可以睇下野影下相,唔知Mark哥有冇現貨呢:43:
第二曰有&#25886;貨專用隊,我早上去大約15分鐘可&#25886;到貨。訂&#22050;條龍就勁到立即打消訂&#22050;的念頭。
今日我10:30左右開始排隊, 12:15已經訂左啦, HT已經印好定D單啦, 如果訂一隻俾現金的話, 大約15秒左右已經攬掂,
&#25886;貨基本上唔使排............
Good! 我天日先&#25886;!一早要分隊La!訂早前已Full Paid加排餐飽,去&#25886;又排!痴加&#32171;,會&#22642;d留返下星期得閒先係門巿訂!有就有,無就無!而家玩玩具玩到咁!再正都假。買返去未又係擺!哂時間!:53:
&#25886;貨好快1分鍾:43:訂貨人龍我古2個鍾:70: