Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay joker (劣圖)

頭像被屏蔽
請問樓主隻figure會不會軟腳啊?
衣服質數如何?
可否多拍幾張照呢
感謝!!
nelog 發表於 27-7-2012 02:33 PM

以我有兩隻EB 1/4既經驗同你講......腳唔會軟.....但手有可能會.........:38:
下面果幾張是角度問題吧!我見第一張是OK的。
樓主
睇完你0的相我都好感動~~~
由下而上影0個幾張相雖然好驚嚇
但無可否認真係似Hedge Ledger
聽日一早我即刻殺去買~~~~~:$
頭像被屏蔽
其實唔算太差掛,起碼第1張都似~
樓主映相d角度試下唔好將佢訓底黎映可能好d~
終於有知心人,只有大大你明白我點解咁影
Strawberry 發表於 27-7-2012 03:07 PM

0黎個角度睇埋去真係好似~~~:71:
我覺得玩具做到這樣ok了,而且好似:35:
唔評似唔似真人, 我覺得淨係個化妝都輸咗:ice:
我只能說我好感動
Strawberry 發表於 27-7-2012 02:36 PM

上色好很差,,,,官圖誇啦啦,,,劣圖吹啦叭,,,真係樓主影得衰,,,定真係大貨差到無人有?????
見到大貨係咁,,樓主都咁支持,,,EB 緊加感動!!!!
EB真係要多謝樓主,幫手趕客.......................
好欣賞EB 1:4 系列冇刻意去美型或美化FIGURE嘅面相同身形, 盡量重現返真實嘅比例同感覺

如果樓主咁hea 影法隻Joker 都已經有咁嘅水準, 好難想像落係攝影高手手上效果會如何
今日高比同Joker現貨已沽清,我對呢2隻冇興趣所以冇買,但見過實物真係幾靚,唔明點解咁多人話係垃圾:38:
我個朋友都入左隻..仲搵埋bill爺..頭雕師..同上色師三人在盒面簽名...
隻joker點都有誠意過batman
可能已經冇得買,咁等佢大貨囉