Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] hot toys 會場開訂產品發佈 (mark vii batman terminator)

好嘢!一隻都唔中!
唔急入, 可能好似上年隻會場送骨版Classic Predator咁, 而家平過當時訂價賣極都有~ 無謂排長龍去訂..
唔急入, 可能好似上年隻會場送骨版Classic Predator咁, 而家平過當時訂價賣極都有~ 無謂排長龍去訂..
如果隻1/4個價真係做到平過2k咁真係會打到EB個隻徹底死亡
woowoobb 發表於 26-7-2012 08:40 PM

講真呀凡凡都唔洗2K仲係小批量,TDKR 係應該可以做得到,
而訂單肯定多過呀凡凡兼且給對手一記左勾拳:)
再優惠DX12 買家,又吸多一批單。掂曬:shiny:
Oldcat大講得好啱,我係ceo的話都會以低價出呢隻先將商業對手打低,打後先慢慢做番高個價,到時只有佢一家本地公司想點都得
講真呀凡凡都唔洗2K仲係小批量,TDKR 係應該可以做得到,
而訂單肯定多過呀凡凡兼且給對手一記左勾拳: ...
Oldcat 發表於 26-7-2012 09:36 PM

全中,弱肉強食世界是殘酷的 ~~~~~~:^
EB問題係佢根本唔駛打,有得打都好,旨弊佢連打都打唔過人地,畀機會買佢D野,最終點呀,最終有冇好收場,係佢放棄D消費者,唔係D消費者放棄佢。
話曬儍標都有隻joker,死唔去的!
D人用嚟襯返HT隻Batman!
EB問題係佢根本唔駛打,有得打都好,旨弊佢連打都打唔過人地,畀機會買佢D野,最終點呀,最終有冇好收場,係 ...
@rtoo 發表於 26-7-2012 09:50 PM

師兄返來啦:77:
根本佢成個經營策略上,佢係想造高檔貨,但係佢D貨又唔到個一級數又要沖高檔。
VERY GOOD, 1/4我絕緣的... 只有mk7要訂....
Mark 7 ~~~~ I am Coming!!!!!!!!!!!!!!!
bunchan 發表於 26-7-2012 06:01 PM

我未必去到動漫 , 吾知兆萬會吾會都係聽日開訂定要遲d呢 ?
回復 83# akiaki

可能兩家人一早講好,你賣Joker我出Batman,有錢齊齊搵。
又或者明知EB會出好隻Joker,HT專登搶隻1:4番嚟奪金,因為其實自己又1:6又出1:4都幾奇怪。依家睇相我都唔sure同DX12嘅分別
Yeah 呢隻1/4 Batman 買就一定買硬
但點申請入境好呢…
Any more photos for batman 1/4 ? I can't make a decision with one small photo only!:58: