Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Enterbay Kobe

睇左佢只display 好耐,都係覺得對眼怪怪地,不過都因為有d愛所以行去想買,點知佢入面有30盒現貨都同我講無曬要訂9月可能有貨...又唔係做得好好,又貴左dd,重要有貨係入面都要唔比人買要訂....你估你真係做得好好,衝動先想入左先算炸,現在唔洗買都係多得eb趕客
Pre-order for EB product, no way la. :69:
我都係,問佢仲有冇kobe賣,佢話冇,要訂,但眼見個倉仲有現貨係度!
應該會入:71: 係咪送埋對adidas?開盒相唔見有
真係買得過????
:?
回復 97# Ma_Tin

Yes, much better than my expect. Head play & ratio are good, but something bad.
1) Figure stand is too weak, can not support fade away pose,
2) Knee, everyone knows,
3) One set of Jersey only.

nevertheless I am satisfied.
回復 98# rilplsc06

$1280有五對手,三對鞋及兩款頭係今時今日嘅figure嚟講算好抵。我昨日一見個價眼都突立即排隊比錢。
可能我鍾意Kobe,所以覺得唔錯!HKD1280我覺得ok~
我都係,問佢仲有冇kobe賣,佢話冇,要訂,但眼見個倉仲有現貨係度!
危險人物 發表於 28-7-2012 09:08 AM

佢哋話係啲客訂咗未攞,我相信係啲熟客一早用電話留咗貨先真。
回復 93# rockcham

可能個三廿盒係SAD貨呢, 你係咪要?同埋唔想訂可以等九月二水大貨囉,第二水貨仲通常QC好D
呢隻睇落都唔錯,
不過無現貨真係賣小好多呀eb

我覺得個笑樣好淫, 令我想起佢比人告强姦個件往事, 個開口頭好似金魚,對眼好似豆雞, 整體叫做一望就知佢係邊個, 有六七成似, 但聽到話對腳好弱就想起MIB.... 無大愛....等MJ...

多謝分享。
頭像被屏蔽
回復 99# liu69

Me too, I made the decision within a minute yesterday ^ ^
    It is my first enterbay
頭像被屏蔽