Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 從遠方帶回來的 - "查布羅"口味

6月時去Tokyo探達叔, 響Gundam Cafe度買左包咖啡豆....

包豆自稱Jaburo, 查布羅即係咩味道呢???

睇吓佢個產地...主要係哥倫比亞, 而哥倫比亞的位置, 正是UC 0079時的 -> 查布羅....

哥倫比亞咖啡豆,我一向有飲開, 亦係我嘅首選~~
WHITE BASE 杯載 查布羅 咖啡, 夾晒FEEL~~~:78:

查布羅基地又有幾遠呢....???

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
貼住少少相先.....

之後會更新GUNDAM FRONT TOYKO的圖片....1/1達叔當然唔少得.....

仲有GUNDAM FRONT 女廁內的探索圖片.....:shy: :DD

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Jealous.................... :56:
Jealous....................
Douglas.M.Saint 發表於 26-7-2012 06:02 PM

你都常到日本啦