Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 蒼月遊馬

[Medicom] Faiz Axel Form Medicom

我買回來有玩過一輪,然後set好post就到而家都冇攪過,看狀況就好正常,但聽完ching講,有d唔敢再攪佢...:coo ...
terry1997 發表於 26-7-2012 02:07 PM

真係斷左就大大獲....做手術要CUT開件甲...不過算啦
我抱住一個 遇左既心態去玩
隻狗仔有無番黎搵你呀?!
蒼月遊馬 發表於 26-7-2012 01:36 PM
黎左啦~:66:
我買回來有玩過一輪,然後set好post就到而家都冇攪過,看狀況就好正常,但聽完ching講,有d唔敢再攪佢...:coo ...
terry1997 發表於 26-7-2012 14:07

我之前同你一樣, 因為聽其他師兄講話M記素體唔得, 所以Set完post 都唔敢多攪. 但係faiz, 舊一號同v3相繼無故斷, 腳, 膊頭關節等. 既然郁又死唔郁又死, 自己玩斷條氣點都順D. 所以咪得閒轉下pose, 感覺上夠膠定死一個pose會死快D, 而家郁下之後未曾出現斷肢. (我冇証據講有直接開係, 所以講 "感覺上" )
黎左啦~響度~
lcm44bb 發表於 26-7-2012 01:55 PM

我之前同你一樣, 因為聽其他師兄講話M記素體唔得, 所以Set完post 都唔敢多攪. 但係faiz, 舊一號同v3相繼 ...
kmtang 發表於 26-7-2012 02:15 PM

都係,自己玩斷,條氣點都順D,好似東京暴族果d試過開盒一郁就斷手...一早知道m記特色吾係斷支就係甩皮:die:,但有時又忍吾住入手,但點都要拆泥玩過先死得眼閉:59:
真係斷左就大大獲....做手術要CUT開件甲...不過算啦
我抱住一個 遇左既心態去玩
蒼月遊馬 發表於 26-7-2012 02:13 PM

要動手的確好煩,我都係預左有呢一日,但都希望大步攬過:43:
蒼月遊馬 發表於 26-7-2012 02:40 PM

好正:71::71::71: