Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 1/4 HD Dark Knight Joker

整到好似Rider 扣咁,點解無左Batman Logo....! 遲啲出隻1號,係咪又送扣....!
kobe個護膝、護肘物料與現實用相差太遠,而且零彈性好似求其套塊布入去...
回復  bunchan

我去緊買汽水~
洗唔洗叫埋Pizza?  
cheer 發表於 26-7-2012 12:32 PM

師兄, 我出啤酒及薯片. :34:
頭像被屏蔽
我只睇到EB地台抄HOTTOYS
不過呢隻就咁睇都唔錯,但我唔會再上當!!
MIB事件令我對呢個品牌感覺太差,個頭係做得幾靚,但關節實在做得太差,手腳都唔掂,未試過玩人偶屈90度會自動脫較,BODY差到等於不可動,有再睇既配件都無用,價錢又貴過人,我不如買雕像好過囉。:69:
我只睇到EB地台抄HOTTOYS
不過呢隻就咁睇都唔錯,但我唔會再上當!!
MIB事件令我對呢個品牌感覺太差,個頭係做得幾靚,但關節實在做得太差,手腳都唔掂,未試過玩人偶屈90度會自動脫較,BODY差到等於不可動,有再靚既配件都無用,價錢又貴過人,我不如買雕像好過囉。:69:
點解成日送埋啲無謂野,之前葉問(米袋),而家又花襪同皮帶扣,有邊個會攞嚟用。
係有卓頭但真係得過睇字,攞左都係放埋一,二邊。
joker 睇起黎唔错,仲要靠各位大大既现场照。
期待多0的高比仔0既相~
very nice! but tooooooo expensive.... too bad have to pass
手榴彈好似大左,配件都唔錯,但又係不舉,有鬼用咩!舉起支槍都唔知得唔得。
買過風雲都怕怕,不舉既!!:*
更有師兄會買!郭大導已經會係其中一位。
點解一張清楚 closeup 圖都冇,.:52:
太大隻了吧~~~~~~~~~~~
點解一張清楚 closeup 圖都冇,.
E神 發表於 26-7-2012 03:29 PM

呢個係佢既一貫特點!! 濛濛瀧瀧~  似也非也~ 辦圖無限好!!