Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 柔王丸的" 桜姫" 最終章, 生日短篇 P.34 (▼▼~)

Waaaaa!!  排隊!!X3:$
不讚不是人啦!!!!!!:71::71::71:
小弟對火兄呢種對玩具的執著真係非常佩服!!!!!!
火宅兄量產系當然想要:35:
有無新進展{:1_228:}
回復 495# 冬暖夏涼小恐龍

On the way.... :43:

驚天地的製作.............讚!
wing0boy 發表於 8-1-2014 04:43 PM

路過見到。。。。。。。。。。。。。哇,神啊!!!
排隊 x 3......pls !!!
等待做齊四個主角!柔王丸、櫻姬、里基奥、娜姐

回復 1# 火宅之人
今日是自已和自組的桜姫囡囡生日, 那就等在下黎搞搞嘢吧!   就搞個少少的短篇吧~:p          [img]

純搞嘢~不專業, 請各大大不要見怪, "包容包容" {:1_235:}

就由漫畫的這段開始吧~~~

死嘍囉! 搞到人地成身興晒"標晒汗" ~

打開件甲, 涼陣先~

wow! 清凉晒, 爽晒~~~

就在" 桜妺" 爽涼之際, 突然傳來一把聲音" ▼不速之客: 吟好打, 同我打啦!

★桜: 嘩! 邊位啊!          ▼不速之客:Win左話妳知!

★桜: 玩咩而加! 你只係手以有三把利刃....點同你打啊!
▼不速之客: 你吟out, 物你唔知而加好興"紙箱戰機"咩! 比起黎我D架生算係小童科唔入流...

★桜: 哦~ 吟又係! 我主人都話, 今時今日, 做人做玩具也好, 理應與時俱進呢~ ~ 所以主人亦早巳為我準備...今日終於用得著了!

出黎哪~ "Baby朱"

▼不速之客: 大姐唔係啊! 出刀仔, 你未打就諗住"切腹"哪! hahaha

★桜: 唔使吟緊張, 而加Le種長度啱唔啱各下~     ★☆ Are you ready!

★☆倆位, 其實你地知唔知大小姐我地倆位企咗係度好耐呢!  不如4P啦~~

~ ~ ~完~ ~ ~

謝謝觀賞~

祝所有今天生日的大大, "生日快樂"

下月中19-20日在九龍灣,展貿有個"Dolls展 ", 在下可有機會有幸帶同"桜姫"和"黒岩改"參加呢~

如有心的大大可到來探望"桜妹"哦〜〜
有確實的展枱號後,再通知大家呢〜〜{:1_197:}

量產,量產,量產,量產 {:1_208:}
太毒,太正了……:shiny:

"生日快樂" 量產,量產,量產,量產
真係超吸引人, 要叫聲大師先得!! 生日快樂!!!!{:1_208:}
好係耐無上TD都要留下言!!! 勁!!! 同生日快樂!!!

(謎之聲: 火大.....幾時找數先...hehehe)