Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 柔王丸的" 桜姫" 最終章, 生日短篇 P.34 (▼▼~)

:shiny::love::) Great Job!!!!
如果火宅兄真係量產的話 , 小弟願留名做第二人支持 !!!
下隻是否祖安娜(娜姐)
如果火宅兄真係量產的話 , 小弟願留名做第3人支持 !!!
如果火宅兄真係量產的話 , 小弟願留名做第4人支持 !!!:35:
我做die hard fan 第五人:35:
我做die hard fan 第6人:63:

★《試妝》

★有心唔怕遲...同大家拜拜年,恭祝各大大今年賺多多,買多多,除金銀還有心頭好滿屋...恭喜~恭喜~:77:

◆最近好悶,可能對得太耐,睌睌望住,,真的覺得好悶,剛好繪了個黑髮囡囡頭,所以試試裝上看看...

這亦是製作她以來的首次看見有繪顏後的櫻姫,雖這頭不是張來完成後的櫻姫所用的樣子,但相比平日晚晚對着,被在下摧殘得...的囡囡頭實在巳好好好多呢~:love:

★試完後又再繼續修改...:60: .

★箭所指的地方雖要修改,加闊.加刻線及鑽孔等等或再.....未諗到~:44:

待續…
:74:如師兄量產的話~~小弟定當傾吐財力支持!
火宅兄, I will support you as well. :71:
弓起發財!一蓮G計在於“春”!祝財色兼收:66:
幾時又有新女貼呢?:D
回復 207# 過氣玩具狂徒

大大重愛笑在下...:(
火宅兄, I will support you as well.
iplaytoys 發表於 18-2-2013 12:15 AM

iplaytoys大,Thank you support...:love:
如師兄量產的話~~小弟定當傾吐財力支持!
弄內洋太 發表於 17-2-2013 11:50 PM

先謝謝洋太兄的支持..."傾吐財力支持"〜感動...:$
正呀∼∼∼∼! :35: