Toysdaily 玩具日報

查看: 32155|回復: 169

[詢問] 1比6 12寸 影月 問題

早幾日行過旺角"笑"萬地鋪 見到隻影月幾靚WO 但原來唔係 medicom 出架

但佢又寫住會展限定    佢隻眼用腰位都有led燈 手腳仲係用皮做

請問同medicom果隻有冇唔同?  笑萬果隻賣19XX$ 送地台 水晶頭 煌虫車  而medicom就20XX$唔知買唔買得過呢?

笑萬果隻係由一間叫做 英雄薈既公司代理

Douglas:  No exact price can be shown and post will be deleted next time.  Please note.  :)
19999........

組織一下 先答到你
早幾日行過旺角"笑"萬地鋪 見到隻影月幾靚WO 但原來唔係 medicom 出架

但佢又寫住會展限定    佢隻眼用腰 ...
5183俊 發表於 25-7-2012 12:35 AM

樓主想講 早幾日行街 見到隻影月 唔係MEDICOM出 <===(咁有冇多D相關字眼)
寫住 會展限定  <===OK 我查過會展 無出過影月...會場是否?

MEDICOM 依家 計埋新 WF會場限定 有2隻版本
一隻係BLACK劍
一隻係用RX雙子劍

1舊舊舊 送得地台 水晶頭 電單車 咁多野 到底是否12吋???

MEDICOM $2牛1魚 是否指新果隻?
唔該晒

以本人所見

首先呢一隻 表面上黎講,,真係有12吋,,我都係第一次見呢隻野
不過LED眼...姐係內裡係電線啦?咁BODY呢??
可動性好似有限...
圖上所寫...初回限定 1:6 蝗蟲號連地台 訂購方法 參考 盒內說明
咁姐係盒內 到底有冇電單車 地台??

希望有高人指點到你~~
回復 4# 5183俊

幾底食... 唔知個body活動能力如何....

RE: 1比6 12寸 影月 問題

回復  5183俊

幾底食... 唔知個body活動能力如何....
chankb 發表於 25-7-2012 01:20 AM

:p:p

兩隻大牛...點解唔正正經經訂 MEDICOM
如果係有愛既...入啦樓主 我地等你開箱報告:o
回復 4# 5183俊
二千蚊有十二吋又著燈又有車再有地台幾低咁喎!不過師兄請問係現貨定要訂架?同埋係咩地方出呢?

但佢又寫住會展限定    佢隻眼用腰 ...
5183俊 發表於 25-7-2012 12:35 AM

呢隻係香港&#25886;正版權出既十二吋, 見過樣本手工一般, 造型冇 Medicom 咁靚.

連地台及電單車好似要再加四魚....
要訂架 佢話月尾有現貨  地台同煌虫號 + 水晶影月頭(手掌大小)

我就係唔知佢同MEDICOM  有咩唔同...佢話得自家製但係日本正版授權出品

我見過實物的確幾靚仔 係笑萬有得睇 不過上網搵唔到佢既資料所以先係度請教各位
咁我等睇報告喇:he::he:

我就訂左新果隻 WF會場限定影月
回復 7# 蒼月遊馬

M記舊個隻已有, 但呢件包車, 看過實物不錯
M記最大問題係碎, 加可動很差, 唔買M記都唔算唔正經卦...如果平會買套玩&#21523;
回復  蒼月遊馬

M記舊個隻已有, 但呢件包車, 看過實物不錯
M記最大問題係碎, 加可動很差, 唔買M記都唔 ...
chankb 發表於 25-7-2012 02:04 AM

好吸引, 但好易碎...................... 加心碎...:42:
回復 9# yuppi

影月唔係唔好, 但係medicom都出了兩水, 要買既人有幾多人會買重覆角色?

點解唔買zo, j, 或”真”?? 昭和medicom 12吋欠佢地, 邊個出我都實買…
頭像被屏蔽