Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 42# emme

香港可以話唔會有再先&#25886;貨了
侯活之前都講過下
呢隻如果套suit 得價唔高會諗,可以砌Agent Smith
Oldcat 發表於 24-7-2012 06:34 PM

而家就咁睇已經有三隻走唔甩!師兄你呢?:shy:
回復 41# Oldcat

Ching &#22021;建議好好,但我早前中招入了傻bill MIB 孖寶:70:
MARK7 件甲係咪又跌左落黎....
回復 37# KAN0529

仲有,係香港可以捐錢有gift 同時香港訂價係平過日本同美國,已經好著數啦
Mark 7 好似愈唻愈累贅咁.....:56:
興志大減.....

HULK對手郁唔到既話....
咁買HOTTOYS 唻做乜?!?
我要既就係1:6 既還原度同可動性都高既人偶嘛!!!!:63:
回復 47# kkkso04010

訂價只係跟當地物價同平均收入咁計姐
回復  emme

香港可以話唔會有再先&#25886;貨了
侯活之前都講過下
KAN0529 發表於 24-7-2012 06:38 PM

除&#21655;一&#21874;特別版!我睇唔到邊度派貨快得過香港!
仲有咁你覺得邊度地方買HT野平得過香港?唔好身在福中不知福!
有無其他人同我一樣覺得ht已經唔理香港/內地市場
話曬香港都係ht發源地呀
點解次次都係日本有消息同有圖先 ...
KAN0529 發表於 24-7-2012 06:31 PM

:34: 因為佢已經國際化~ 加上佢飲水不思源~

邊到市場大~ 就先推廣果到~ :34:

回復 50# emme

其實定價要諗埋兩地收入同物價指數
如果你收入多左幾千你唔會介意比多幾百
HULK 個膊好似怪怪地 不過MARK7 OK WOO
HULK 個膊好似怪怪地 不過MARK7 OK WOO
回復 51# 逆天原罪

我都明白先推大市場呢個好正常
但點解d圖都係曬到,點解日本有消息,香港又無呢
Dx06點解香港又要抽或者vip呢
回復 45# kkkso04010