Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 聖鬥士聖衣mythology中文版改良左 抵讚!!!!

http://imgsrc.baidu.com/forum/pic/item/bba1cd11728b4710f4cbb26cc3cec3fdfd0323ad.jpg  <Please click it if can't see>

吾知大家有冇留意~ 原日文版金牛座大脾甲係冇左既, 但中文版就有返!! 日本人"知錯即改"既精神真係好值得學習!! 其實成本野比我感覺係好趕甘整出&#37004;~ 當中都有d小問題冇改到~  如獅子座腳掌位竟用白色膠軸固定而非金屬!! 本中文版翻譯似用google translate完再搵人執執甘~d 語句好怪吾順暢~ 不過都好值得入!!!
其實呢本書D圖唔係以前HJ既雜誌圖黎既咩?
竟然會改咁好?
死圖:unhappy::unhappy:
回復 2# kyo353

I donno ~ 可能有d 影過掛~
回復 4# realclivea

Fixed~ 若再睇吾到直接click 條 link la~
回復  realclivea

Fixed~ 若再睇吾到直接click 條 link la~
realclivea 發表於 25-7-2012 01:05 PM

該圖片僅限百度用戶內部交流...
我昨天也買了中文版,估不到這書很厚,如果有時間還可以看埋些圖內的caption,不錯!
我都係書展買左~~作為一本資料書~~值得一儲!!