Toysdaily 玩具日報

查看: 2355|回復: 11

[個人收藏] 9號風暴之新手報到!!!(多張劣圖,慎入)

:49: 打緊9號波...沒野做,放相上黎吹下水!!!

本人第一隻既12吋CA!!(ca有D難影,所以CHING對唔住,黎住一張先:42: )

第2隻,今日入既黑蜘蛛(我真係好鐘意玩呢隻,但可惜佢D手既波波位太難蚊,所以都沒咩點話換下手:49: )

我唔再帶面具了,我放棄呢個面具!!

你地知唔知呢個面具姐住左........我個靚仔CHOK樣

CKOK個靚仔樣先~

唔夠,再CHOK多個~~!!

嘻嘻靚女,你係咪迷上左我呢

希望大家鐘意....得閒同下我呢個新人交留下啦
好高興可以加入呢個"大坑"家庭:p
Great pics :36:
正相, thankyou for sharing~
Thanks for sharing , support support :71:
此隻隊長現在很抵玩,是愛好者福音:73:
如果覺得手碗 joint 太緊
我自己會落少少潤滑劑
** 少少 , 落多左有機會回吐
恭喜師兄入到所愛:):),
如果覺得手碗 joint 太緊
我自己會落少少潤滑劑
** 少少 , 落多左有機會回吐
petergpm333 發表於 24-7-2012 07:12 AM

咁Ching有沒話邊隻潤滑劑專for呢d 12吋?thz
恭喜師兄入到所愛,
ckc882000 發表於 24-7-2012 09:58 AM

呵呵,唔好咁講,我都係新入黎嫁姐,大家多多指教下:DD
此隻隊長現在很抵玩,是愛好者福音
影武者 發表於 24-7-2012 07:02 AM

係呀,對我呢D玩家黎講,呢隻其實真係唔錯嫁啦,入手時咁好彩新隊長未出,入全新1手價都係9XX炸:$
有D想後追黑SPIDERMAN TIM∼∼∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 10:11 AM

Ching追啦追啦:p ,唔係遲下可能再升嫁~
其實我都有諗過入埋隻舊紅蛛,但我遲下會入新個隻
佢新個套電影又未有咁快有黑蛛,所以先入住隻黑蛛玩下先~