Toysdaily 玩具日報

查看: 2922|回復: 11

[詢問] hottoys tumbler batmobile

請問咁多位,我知道HOTTOYS TUMBLER BATMOBILE已經停左訂好耐,但係小弟好想買番呢架黑色TUMBLER擺係屋企神枱,未知咁多位師兄知唔知道邊到仲可以買到呢?感謝大家幫忙!
回復 1# johnyip5630
go to yah xx  Bid, sideshow still have pre-order, 笑慢, 雞旺 & IN時Point
上網高追喎~~~~~~~~~~:58:
我係網上見唔到有任何人放呀.....所以諗緊邊到仲可以買到......
我係網上見唔到有任何人放呀.....所以諗緊邊到仲可以買到......
johnyip5630 發表於 23-7-2012 10:46 PM

y記用hottoys batmobile search下就有:71:
買架迷彩噴黑色更平…………
都不是炒貴好多JE!都入得過!
小弟最近先訂左BATMAN同BATPOD,BATMOBILE係Y記拍賣到見到得番一個賣緊貨單,張單計埋尾數要接近四千......大家認為應該等HOTTOYS出貨還是點呢?謝謝大家!
y記用hottoys batmobile search下就有
kevinwong4ever 發表於 23-7-2012 10:55 PM

同埋用"hottoys tumbler"都得
不過近排少人放左
同埋用"hottoys tumbler"都得
不過近排少人放左
GTO 發表於 24-7-2012 12:22 AM

我都覺少咗人放,反而89蝙蝠車多d
呢排真係少呀。。。我應該等佢派貨先買定還是而家去收單好呢。求大家解答小弟疑問…
逃寶有予訂, 平過d單:o