Toysdaily 玩具日報

樓主: freelander77777

[分享討論] 各CHING, 今年動漫節大家會有幾多budget買or訂12吋figure?

回復 105# cavslbj

係呀所以死得
1:4 GA∼∼??我可以點SEARCH睇下呢隻野呀?
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:22 AM

係呀1:4 ,我有post過D相架!!~~
回復 115# cavslbj

所以算LA...冇vip貴D...配件我都冇乜所謂
死啦一定∼∼∼天氣好番D喇,死喇死喇∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:25 AM

天..光返好多
搵下你張相先∼∼希望搵到∼∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:26 AM

搵唔到話我知!!~~~:65:
回復 121# cavslbj

所以我...照訂唔理
手上D HT期貨,到期都唔知點算,入場都係訂多過買
EB咁開天殺價,留番比D 死硬派買啦
CHING搵到了∼∼都係HT比較好∼HA
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:43 AM

未見實物未知嘅:p
頭像被屏蔽
周身債...仲要預CASH....今年2K左右, EB吾買.實有現貨...主要HT有野訂就要用錢, 其他都吾會買, 瑞華行果D模型都系高價散死貨, 再超高價賣新貨. 根本系屠房....
周身債...仲要預CASH....今年2K左右, EB吾買.實有現貨...主要HT有野訂就要用錢, 其他都吾會買, 瑞華行果D模型都系高價散死貨, 再超高價賣新貨. 根本系屠房....
周身債...仲要預CASH....今年2K左右, EB吾買.實有現貨...主要HT有野訂就要用錢, 其他都吾會買, 瑞華行果D模 ...
fat9 發表於 24-7-2012 01:19 PM

唔會現場睇衰華D嘢囉!!~~~~~~:53:
頭像被屏蔽
甘易入??FULL PAY8隻∼?有無限期?
cavslbj 發表於 24-7-2012 08:54 AM

半年內訂八隻再最後full pay晒哥八隻, 都要好大付出架, 不過現在咁樣肯比的人肯定多的是...

以前hottoys d 野真係又平又正, 一隻九百幾再有九折八百幾買到...

現在越玩越大, 越玩越貴...
mark VII 如果開訂的話......:55: