Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kaibkaib95

[個人收藏] office girl.ver 我的jill再買新衫(2)

回復  ckc882000

噢!!!吾該你丫!!!真系吾該.我都留意緊果個....
kaibkaib95 發表於 22-7-2012 04:14 PM

自己諗200咪200,300就300,過左吾好追,呢條友自頂架,之前在下奶過野
回復 16# ckc882000

好彩你同得講...真系吾該晒你!!!!THANK YOU!:shy:

好彩你同得講...真系吾該晒你!!!!THANK YOU!
kaibkaib95 發表於 22-7-2012 04:24 PM

客氣la,自己奶過野,吾想再有人出事姐!
之前在下都想入Jill ,不過冇乜錢,睇完師兄d post 又勾番起條根
回復 18# ckc882000

haha,,,家下都吾系太貴.1400-1500,值得諗^^

haha,,,家下都吾系太貴.1400-1500,值得諗^^
kaibkaib95 發表於 22-7-2012 06:35 PM

原價1k以下,在下希望1100到入
回復 20# ckc882000

原來系甘....我真系吾知D原價,我想問多下.隻Abigail原價幾多??我$1200入手了,但見網上大多都$1680-1800//差甘多......

原來系甘....我真系吾知D原價,我想問多下.隻Abigail原價幾多??我$1200入手了,但 ...
kaibkaib95 發表於 23-7-2012 12:10 AM

呢隻多少在下吾100% sure 但以當年推算,700~900之間!