Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 今日收到有關 "THE BAT" 消息

唔出會唔會令國外D人好失望呢?
我諗如果出到都會係全球限量訂購,好似三寶咁,一定會變炒價!咁知會唔會玩玩具玩到過萬呢?
LEE件野一早就已經唔叫玩具而係叫傢具啦...
訂單數係一個問題,
lee隻野要賺一定好貴,一係就出得好差...
大隻到咁少d details都死,
有心買千其唔好期望佢平...
除非ht肯半賣半送省招牌當係震撼彈咁平賣啦...
剛睇完戲,the bat其實幾似個龜殼左右加多兩把抽氣扇,好彩唔中,出唔出都對我無關系只訂電單車同迷彩夠了
LEE件野一早就已經唔叫玩具而係叫傢具啦...
訂單數係一個問題,
lee隻野要賺一定好貴,一係就出得好差...
...
the_crow 發表於 22-7-2012 04:00 PM

希望佢出得成,呢件嘢如果真的出得成量產真係震驚玩具界期待HT 傑作!
回復 82# figo2007

同意。 租了倉,等開訂!
回復 8# akiaki

有可能,

但個人有心無力,:56:
個人感受,如果HT肯出,一定可以將佢地個朵推去另一個高峰,但係呢個一定唔係賺錢嘅商業決定,我係HT我都唔知點揀,究竟要”名”留清史,定係有”利”可圖呢?
回復  figo2007

同意。 租了倉,等開訂!
darknight 發表於 22-7-2012 04:22 PM

這樣做有意義嗎???
回復 82# figo2007

Agree!!

如果我係HT我會諗: 現在錢已經賺到了,應該把事業再推上高峰,再話比大家知只有我地先有能力拎到個合約同生產出來。
其實如果ht真係出the bat的話,佢地應該可以申請埋健力士,「世界上最大件既量產玩具」,ht個名就真係會全世界都知,而且可能仲會有報導,幫佢免費宣傳埋。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 89# Strawberry

又係你喺度透劇.....正PK!
回復 89# Strawberry

收o爹啦!!!真系x改不了食K :blame: