Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 魂shop限定 SHF Fourze 宇宙服 (OSTO) 新官圖P4

垃圾B社出多D拉打好過啦......出E D垃圾一定死貨啦:70:
雞肋都乜咁,出巨蟹la
平心而論, 此服飾本身唔吸引
觀此圖得之造功粗糙
可是售價卻不菲

總而言之
頂你個肺B大都係想我十二月小休一下姐
真係好無聊啊........
係時候脫離死仕生涯... :)

自從Fourze系列出現,我簡直係想從此唔玩新系列拉打...不過Wizard0我都覺得幾正常...  

但Power Dizer我已經冇訂了~~  以前我係連OOO汽水機都照入果隻...
哈, 唔知笨大會唔會送埋拉打部旗仔, 引d死士落搭呢?
big9kan 發表於 21-7-2012 08:29 PM

幸好 FMCS 也有支𣄃仔 :78:
幸好 FMCS 也有支𣄃仔
fktuen 發表於 21-7-2012 09:58 PM

冇玩fmcs既師兄就危險啦:34:
立花先生, 快D出SHF啦~~
仲以為12月係CANCER
我係SHF 死仕........哩隻係令到我第一次有唔願買念頭GE SHF, 亦都令我想斷纜GE開始
呢隻野真係雞肋到:(
如果笨大有心出
唔應該用'fourze'既名義出
應該一早係上年重係 '太空飛行50週年' 既時候出左佢:o
係時候脫離死仕生涯...

自從Fourze系列出現,我簡直係想從此唔玩新系列拉打...不過Wizard0我都覺得幾 ...
呂品器 發表於 21/7/2012 21:38

我而家都剩係會入戰隊同埋昭和拉打,前者仲要㨂黎入,果 d 突手藍呀綠呀,仲有乜黑底環禿鷹呀,通通都.... :38:
呢隻野真係雞肋到
如果笨大有心出
唔應該用'fourze'既名義出
應該一早係上年重係 '太空飛行50週年' 既 ...
攝影_基 發表於 21/7/2012 23:51

所以我成日都話笨呆嘅 marketing 部門係有問題架 -- 如果呢個部門係存在嘅話 :66:
我諗bandai應該會用配件引死士落搭:45:,
例如加件開關武器入去,引d想全開關武器統一落搭咁.....

如果香港魂shop有都可以諗諗
不過真係唔明點解出呢件都唔公佈其餘既12宮