Toysdaily 玩具日報

樓主: fannyabc128

[ENTERBAY] 1/4 HD MASTERPIECE ~ THE DARK KNIGHT系列Joker

睇完Bill爺呢張相,想問吓相中人係邊個,HT我都覺得只得8成似,估唔到你重低2成,唔怪之得HT愈做愈大啦!
回復 26# DreamWorks

hahahhah 正,應該系 Why me so late !!!
回復 33# bunchan

LLIB會答你:「你認真就輸了....!!」
執輸行頭慘過敗家,人哋HT出到第4款Joker,又孖頭又枱櫈,仲收夠籌cut order。
頭二三四啖湯都俾人飲哂,你EB而家先出一張爛相咁大把。
儲12"都已經頭痕地方,你仲要1/4成18"高,點同人爭呀?:ar:
好心爭氣d,出d令人眼前一亮嘅figure,咪好似成日食人口水尾,人出乜你出乜。
頭像被屏蔽
must buy item:73::73:
Joker 2.0 is the best
點解EB最近出親D嘢,,隻眼都總係有D豆雞感覺...小龍同E隻都係咁:67:
衫係太厚定太大呢?
算啦,對enterbay已經無晒信心,一黎訂價貴,但同quality又唔成正比,唯一好過HT就係得個SALES姐姐!
寒背+鬥雞,EB你係得既!
點解EB最近出親D嘢,,隻眼都總係有D豆雞感覺...小龍同E隻都係咁
新手mm 發表於 21-7-2012 01:01 AM

其實甄子丹的陳真、疤面煞星同MIB3嘅J都係咁,所以你會發現EB好喜歡眼神向兩邊望,就如這個殺手不太冷、石堅、現在的RAMBO3也是!亦相信只有EB才會出那麼多眼神向左右望的人偶產品,祇此一家呢。所以各位應該多多支持!:)
豆雞感覺真的好難接受~雖然都想入隻1/4...but now..真的唔諗啦:44:
好似有D豆雞...角度問題?
試過MIB,雖然吾係1�4,不過對佢BODY真係無乜信心!