Toysdaily 玩具日報

查看: 24685|回復: 94

[分享討論] 風流的討論

歡迎各位一起討論︰

風流昨天見街,之前睇天下既黑鬼解碼,見故事幾有趣,想睇睇,所以買左一本普通版支持一下,(特別版既兩吋鎗值唔值幾十蚊…見人見智,我無買,而$48既大本版…見到格格不入既風雲二人0係封面,有點反感,無買﹗)

故事明快,講述一殺手組織---「零」,「創立組織的人說︰將一個人的生命值降為零,是我們對顧客們的服務承諾」(很喜歡這個說法)
排名以能力見稱,能者居首,第1號的是一名從未失敗過的男子---聶少滕。
本回講述組織要殺死一目標,但竟然同時派出最TOP的兩名殺手,二人剛開首已因爭奪獵物交鋒。

閱後感想︰
不拖泥帶水,明快,可能因為只得8期貨仔,不會太拖,未講述真正主角「任生」的背景,後面的拳腳交手似返常人打交,唔係力量見稱,不錯,最後第3個殺手出場時真係估唔到﹗(可能我弱吧…)暫結本人評價是正面的。
最後一提,有一點點鹽花,心智未成熟者慎看﹗哈哈~
風流...我細細個就聽到呢個名...後期有幸在儲港漫期間看過幾期..幾好睇.:71:而家有新版..我都想捧吓場:71:
支持一下吧﹗就算是呃,都當呃一次囉…
本書ok! 我俾65分!
支槍好靚仔!! 95分!! 因為太貴! 如果38,我會俾100分!
報到。
拳腳功夫我中意。
成人情節亦是天下書中少見。
如有看舊著,会知道很多呼應的地方。

疑問題。
高級妓女理應主動D,花式多D吧。不過佢表情交足貨。
殺手唔会冇子彈就镸左支鎗吧。

風流是隨風流逝的意思??風流任性,咸濕就咸濕啦! 舊著一開始就上床咯。
找一个咁文雅的解釋?
今日過信和睇下。

甚麼8期,若果賣得,80期都有。
3個版本都支持左
第一期出甘多人。分吾到邊個係主角....:(
第一期出甘多人。分吾到邊個係主角....
giogiohk 發表於 21-7-2012 11:42 PM

主角係任生......
Good!  And happy that ended at #8!  Buy!! :$
我本來都係港漫的FANS...可惜質量方面真係時好時壞...另人驚怕...
不過如果得 8 期, 都會考慮重新十卜
畫面感覺似黑豹或海虎1
o岩o岩睇左劍人update 左白槍d相,好似仲正過把黑色!
而家好多地方重有第一期賣(全版本),真係弊……
今日過信和睇下。

甚麼8期,若果賣得,80期都有。
mushroom 發表於 21-7-2012 11:02

今時今日肯俾十五蚊果啲直頭要報販叫佢大爺咁滯~!!:54:
買得天下出品,又要畫靚~!
有幾多人可以好似睇龍虎門果啲,畫咁肉酸!但情意結搭夠吖~!!:38:
小弟覺得100%銷量只會係"ok啦~!"
當佢真係出倒八十期,相信會係近年神話~!!:52: