Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 各位剛睇完TDKR的朋友估下貓女之後HT會出邊個?

另一個女角有機會,唔會係下年動漫三寶掛?
cwskenny 發表於 19-7-2012 05:47 PM

最好啦! 我唔中唔駛抽 !! :34:
我要另一女角~~~~~~~~~~~ 我對佢由INCEPTION開始都好有愛~~~~~~~~~~~~~ : ...
darknight 發表於 19-7-2012 07:43 PM

大大有冇睇過的士速遞,果時后生D仲正 :46:
最正既係joker冇出現係tdkr,bane控制唒個city冇搵佢搞事
頭像被屏蔽
而家連Catwoman既消息都未有.........:67:
個燈要3魚幾呀!!!唔抵:55:
個燈要3魚幾呀!!!唔抵
simson464 發表於 19-7-2012 10:37 PM

ok 啦!! 擺出嚟襯托下!!~~~~~~~~:73:
回復 21# simson464

SIMSON CHING, 邊度可訂定係現貨? THX
睇完套戲好失望lor,bane同cat women都其實可有可冇
Alex23 發表於 19-7-2012 04:58 PM

唔係化...cat woman very key character wor!!!
回復 24# schumy

Hehe,咁又係,佢救咗.....
回復 19# Vendetta

Ra's, alfred, lucius 必出? ching真樂觀
我覺得HT只會出batman, bane, catwoman, 其他最多係exclusive:61:
我怕catwoman出不成,還沒見COMING SOON!:55:
頭像被屏蔽
我怕catwoman出不成,還沒見COMING SOON!
Keroro軍曹 發表於 20-7-2012 01:37 AM

應該會出0既...有水唔搵咩
不過就一定要做得個BALL大D唔係唔似佢個身材
gary oldmen-commissioner gordon  老西 version? Joseph gordon-levitt  -John Blake