Toysdaily 玩具日報

查看: 4516|回復: 16

[個人收藏] 扮魂斗羅 新歡Rambo + 舊愛T800

未得閒細玩,影幾張相頂住癮先:43:個盒大得誇張
初步感覺實物其實幾好,但可動性一般,還心願絕對OK

Nice! I have no place for them! so pass!!
隻t-800我近期買返,1/4咁大隻係有D震撼,
但我隻既左手既上螺絲位已經爛左,變左獨臂洲長:help:
隻t-800我近期買返,1/4咁大隻係有D震撼,
但我隻既左手既上螺絲位已經爛左,變左獨臂洲長
luuun 發表於 19-7-2012 02:02 AM

EB 的野.................:50:
eb body...算吧啦, 都係ht好玩d...襟玩d
回復 3# luuun
所以我都係就住咁玩,希望到Rocky所有問題EB都可以正視
講真隻Rambo唔夠州長抵玩,個價咁進取跟多件軍褸都要啦
awesome pic!!{:2_116:}
無錢買...又無噤大地方擺.......:no:
回復 8# locat

我都冇咁大display櫃,唯有死死地氣勤力d掃麈囉
又唔放心俾女友,阿媽打掃:no:領教過
總係覺得女人係唔會認為玩具係要錫住0黎抹
頭像被屏蔽
回復  luuun
所以我都係就住咁玩,希望到Rocky所有問題EB都可以正視
講真隻Rambo唔夠州長抵玩,個價咁進取 ...
don328 發表於 19-7-2012 10:27 AM

我都就住玩架la,但佢得一粒螺絲仔撐一隻咁重既手臂.....好似個設計有D問題,
但一讚打去eb問佢地肯幫我返廠問有冇得修理:$
未得閒細玩,影幾張相頂住癮先個盒大得誇張
初步感覺實物其實幾好,但可動性一般,還心願絕對OK

...
don328 發表於 19-7-2012 01:30 AM

魂斗羅......... 又係喎... 師兄... 莫非70尾80頭?
回復 11# luuun

如果有得維修都唔錯,可以放心d玩
回復 12# illuse

老人家了,所以對老角色有感情
rambo個頭幾靚,美中不足係手臂