Toysdaily 玩具日報

查看: 5135|回復: 13

[玩具攝影] ROBOT魂 WING GUNDAM EW

首次分享鋼彈, 敢達, 機動人
GUNDAM有多少譯名, 不考究,
WING GUDAM有多少, 應該是4部吧...
但那部分別叫什麼, 也很不清楚...
名講完, 就睇玩具本身,
這款不能變形, 試偽變形OK, 但拍不了, 因好難維持偽變形...
手夠力拎支槍, 槍唔算輕,
可動係OK, 係欠變形, 唔想佢再出變形版, 唔係就堅騮,
如純粹玩樂, 有天使個款, E個可以唔買,
配件一把劍, 子彈裝備, 盾,
所以WING ZERO最好玩,
只欠TV一代WING就4WING齊...天使翼的有, 但冇左槍, 唔影住,
下一個ROBOT魂分享...ZERO吧!?
thanks pics pal

my wing ew qc very bad.. your ew look good.
thanks pics pal

my wing ew qc very bad.. your ew look good.
taken 發表於 18-7-2012 09:41 PM

VERY BAD? 例如呢?
正野黎:shiny:
我等metal build出算
呢隻Robot魂真係堅野嚟呢~:71:
left eye油花左,心口個圓球油花左... need me repaint.............

quote]VERY BAD? 例如呢?
ITACHI 發表於 18-7-2012 09:52 PM [/quote]
呢隻Robot魂真係堅野嚟呢~
ray文 發表於 18-7-2012 10:55 PM

起碼現在這個ROBOT魂是代替我的FIX...FIX被我玩斷手...
我這隻WING GUNDAM EW都有不少色出界......:angry:
Mine QC is also bad and only take 1 photo for my record only... :56:

我都只欠Wing就齊4代wing:79::79:
呢隻好正斗喎﹗其實都好想買黎玩(我指MG,唔係ROBOT魂…)但見佢5隻既腳都差唔多樣,所以又無咩心機買…(唔知咩理論…)
我好喜歡大大既攝影有佢既影子見到,好正~
起碼現在這個ROBOT魂是代替我的FIX...FIX被我玩斷手...
ITACHI 發表於 18-7-2012 11:53 PM

:50:不過呢隻wing真係好正, 就算唔代替都要入呢~:71:
呢隻好正斗喎﹗其實都好想買黎玩(我指MG,唔係ROBOT魂…)但見佢5隻既腳都差唔多樣,所以又無咩心機買…(唔知 ...
多其 發表於 19-7-2012 12:24 PM

THANKS, MG可變形, WING此終係可變形正D, 現在比較期待艾比安, 死神多D,
雙龍都好...不過都係OVA機體比較喜歡
Mine QC is also bad and only take 1 photo for my record only...
Douglas.M.Saint 發表於 19-7-2012 07:38 AM

噢...睇圖其實唔近睇都OK
    另外你的WING EW左邊機關炮是否合唔密? 我的是右邊合唔密...