Toysdaily 玩具日報

查看: 4493|回復: 28

[分享討論] 6吋痴豬俠X_X

轉載自玩具日報

一八九點九?
比起avengers仲貴兩草?孩記真狼死!短時間內又加價!
佢憑乜賣咁貴??手工不見特別好
仲慳到跟番個嗰個爛鬼地台仔
真係買MS好過...
比起avengers仲貴兩草?孩記真狼死!短時間內又加價!
佢憑乜賣咁貴??手工不見特別好
仲慳到跟番個&#22 ...
movieken 發表於 18-7-2012 04:26 PM

nononono 正確d講句 應該係佢全線加價先岩
    因為我隻3.75吋mu 都加左1草  
     如無意外..6吋應該係全線加2草
    以上純粹個人意見 , 如有不實 請勿見怪
:53:.........又不是靚,1魚9找你買
孩記可能以為自已賣緊shf。。。
講真今次spiderman之戰marvel select同hasbro不相伯仲, MS黑線太粗同太大隻, hasbro係輸個地台同價錢聽落貴少少, 今次我buy hasbro :71:
話加價唔買既朋友 ... 都係聽住先la :52:
其實我覺得體態是比MS好 露臉版我覺得也比MS像   但太貴啦  露臉版想必又是限定
小道消息,Hasbro 所有系列將會全球性加價,美國都無走雞!
孩記近年d野又縮水又偷膠又玩一箱一隻,但個價景然不減反升,唔係趕客係咩:45:
加價係遲早嘅事, 我又唔係太大反應, 最多咪買小D ML !!
孩記近年d野又縮水又偷膠又玩一箱一隻,但個價景然不減反升,唔係趕客係咩
Mr009 發表於 18-7-2012 08:51 PM

d關節位仲減哂料。。。我有隻3.75既HULK。大比位關節果粒膠歪掉了.........
頭像被屏蔽
d關節位仲減哂料。。。我有隻3.75既HULK。大比位關節果粒膠歪掉了.........
cmf12 發表於 18-7-2012 11:55 PM

請不要將自己的不幸當為事實,況且 mu 係PVC,不如你教我 PVC 點減料??
請不要將自己的不幸當為事實,況且 mu 係PVC,不如你教我 PVC 點減料??
人物 發表於 19-7-2012 01:21 AM

可能我有所誤導~    但我指既係手工上   
毫無疑問 我第1次買hasbro既3.75  佢比到我既第一印象就咁 呢個的確係一個事實
可能我有所誤導~    但我指既係手工上   
毫無疑問 我第1次買hasbro既3.75  佢比到我既第一印象就咁 ...
cmf12 發表於 19-7-2012 01:23 AM

唔明手工出咩問題,請問可否加以解釋。