Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

頭像被屏蔽
15、16!等明天睇埋套戲先決定!𣎴過這個價已經不用多想的了。:no:
去左落訂
個HOTTOYS員工話
係唔係訂BATMAN壞人
我心諗....呢隻野唔係叫BATMAN壞人
係叫BANE
ruud1989 發表於 18-7-2012 03:50 PM

係咪因為有好多人讀個名都唔同呢?:56:
回復 178# fof

呀虎炒到上2K,唉∼∼:63:
回復 192# cavslbj

有价无市~~~~ hahahah
回復 156# easy_biddings

E記真係算啦,RAMBO未如理想,MIB強差人意
之前疤面、堅叔個D虛火已經過晒,1/4又唔係人人玩得起
Batman人地出1/6又車又飛機,E記出1/4咁大有咩用,唔通將來會出1/4車
睇得出佢有HEART,不過成績又係另一回事...
佢 睇都吾睇佢la
ckc882000 發表於 18-7-2012 03:31 PM

同意!今日的EB,已經可以不理了。無期待,無幻想。反而會多留意其他細廠,有誠意D。:!
回復 188# ruud1989

人地要對住d識batman既又要對住d可能只係幫人買既.....點知你識唔識呀??我覺得佢咁講無咩問題囉!
已訂,無人排,車就睇埋戲諗下先
2:30已訂,無人排
回復 195# etsc4344

E記真係唔掂!淨係睇下佢地display個隻李小龍!個身同對手d色差!!!
回復 198# kmtang

gum多大大可以尼D时间去订既??晤洗番工ga?
回復 201# bunchan

你都有時間睇奶啦!!!
回復  kmtang

gum多大大可以尼D时间去订既??晤洗番工ga?
bunchan 發表於 18-7-2012 04:05 PM

有樣野叫自顧
回復 196# 黃金獅子座
讚好..........:71: