Toysdaily 玩具日報

樓主: tstleung678

[個人收藏] 找了三年,在一間新店找到你~6吋IronMan (已加相)

回復 15# avengers2012

金色都幾特別,吾上! 至於大佬之前整過加燈同上色,你隻都吾上La

回復  avengers2012

金色都幾特別,吾上! 至於大佬之前整過加燈同上色,你隻都吾上La
tstleung678 發表於 18-7-2012 11:06 PM

大佬係指邊個?
回復 18# avengers2012

第一習IM~iron monger
回復 11# tstleung678

對呢隻有愛,我儲左十幾隻6吋IronMan都未儲到一隻敵人,仲要冇第二集敵人只得IronMonger...
二手仲要貴到喊:72:
回復 20# 721756

無理由!吾係要呢隻特別版
二手$300到,一手450到,講下價4百到
除飛你玩野要2鱼,老實
回復 7# tstleung678

感謝大大的回復
想問一下樓主, 第二張相中, 最左面隻 monger 是否有燈可以著的?
想問一下樓主, 第二張相中, 最左面隻 monger 是否有燈可以著的?
coltrane 發表於 25-7-2012 03:30 PM

本身不可著的,我打開心口,加左燈同半後加開關,M5都係!
coltrane 發表於 25-7-2012 03:30 PM

你有冇monger你隻,有的話可影内部比你睇!
回復 25# tstleung678

我兩隻 monger 都無, 宜家考慮入手可以打開果隻, 但見你可以著燈果隻又好鬼型, 所以問一下是否原裝可以著燈.

係呢, 可以打開果隻 monger, 應該什麼價位比較正常呢?
回復 21# tstleung678

其實我又唔係話特別貪平,不過我所有IronMan都炒價入咁濟
只係希望可以平返d咁...經你咁講,我都係豁出去:63:
回復 26# coltrane

打開個隻你快D,雅苦有二手,3xx,算好價!!
回復 28# tstleung678

打開果隻 monger, 原價是多少的? 我想搵全新的.
回復  tstleung678

打開果隻 monger, 原價是多少的? 我想搵全新的.
coltrane 發表於 26-7-2012 10:29 AM

冇得打開的原價1鱼半多D,打得開係特別版!你要全新雅苦有隻別色版,你睇下,好似都6鱼多,
現時都有,8鱼.