Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Robot 魂 驚爆危機 AS-1 2號機

回復 2# roundbun

同感.....
雖然我都有買
今日開AS-1 2號機時都覺得有點普通
無咩AS 的FEEL
不過2號機好似無1號那麼易掉甲
沒邊玩邊掉(雖然我隻1號機都無太大的掉因問題)
但唔係大愛,真係唔買都無咩所謂

反而跟果本書內的M9 後繼機(應該係,不懂日文)
同其他機的機設重吸引
AS 重有排出.....但我重未用合理價買到M9 狙擊機:79:
stonekeung01 發表於 7-2-2013 03:33 PM

成隻唔同哂!
回復  roundbun

同感.....
雖然我都有買
今日開AS-1 2號機時都覺得有點普通
無咩AS 的FEEL
不過2號 ...
lhfsamuel 發表於 7-2-2013 08:24 PM

要狙擊m9可以試o下上日拍,之前見過1000yen,連運費返到o來都係$4XX
呢張野我唔見有-.-........
may be your box no give u.........

DCD1646 發表於 8-2-2013 07:15 PM
回復 50# taken
:ice:......又要攞去換......
回復 51# DCD1646

我都係:ice:
DCD1646 發表於 8-2-2013 07:15 PM

我都沒有呢~~~~~~:47:
:(咁多人無........應該唔係個人問題啦..............
:unhappy:嚇得我仲以為今日系兇日,買wizard斷角,收2號機無貼紙
japan bbs see it

咁多人無........應該唔係個人問題啦..............
嚇得我仲以為今日系兇日,買wizard斷角,收2 ...
DCD1646 發表於 8-2-2013 09:02 PM
:(莫非系日本書店先有?
see in japan bbs

10月中旬まで予約分には確実に付くって書いてあったけど店頭分には付いてるかな?

付いてたよ デカールのついてる商品とか久々に買ったんだけど 普通の水転写式デカールと同じ使い方でいいのかなコレ
look like order from shop ....not sure sorry pal....