Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: evilalive

[個人收藏] 非一般嘅figure禮物 - Daniel Craig

Good!!!
nice guy!!{:3_131:}
Good!!!
nice guy!!{:3_131:}
我都想識呢D朋友.......
Smarties8 發表於 18-7-2012 03:07 AM

:57:.....來, 有機會一起做個朋友
油得很好,good
ckc882000 發表於 18-7-2012 04:04 AM

難得的是DreamWorks兄嘅努力, 大家是可以看到啊!
回復  evilalive

果然行家出手,便知有沒有。。。恭喜晒RICKY兄!!!
angusks 發表於 18-7-2012 07:20 AM

多謝支持啊Angus兄, 大家都是喜歡製作自己喜歡的人偶, 當然要互相支持.....
大師兄言重喇...只係少少心意,你笑納我已經好開心...!! 其實你都幫我唔少,一切在心中..!!
響度Post得嘅大大都係我朋友,有咩指教都可以呀...!!

P.S. 個盒只係自家手作野,有名係想收到嘅人開心,因為我重視每一個同好!!

要提一提係,個頭雕係大師BBKILL很製作,我只係上色架咋......!!
有心有力。這才是真正的真心玩玩具,落手落腳,玩得開心。推推推推!!!!!
大師兄言重喇...只係少少心意,你笑納我已經好開心...!! 其實你都幫我唔少,一切在心中..!!
響度Post得&#2 ...
DreamWorks 發表於 18-7-2012 09:43 AM

大大!心思先係最重要!正如蛋糕隨街都可以買到!但件蛋糕係送者親手做收者又另有一種感覺!所以人生有個真正朋友的覺好極!飲勝!:34:
難得的是DreamWorks兄嘅努力, 大家是可以看到啊!
evilalive 發表於 18-7-2012 08:10 AM

呵呵!之前有D大哥插架,上次Ca頭就係:38:
呵呵!之前有D大哥插架,上次Ca頭就係
ckc882000 發表於 18-7-2012 11:19 AM

羅馬非一日建成, 手作工藝也是需要花時間和努力啊......
其實HT可以咁成功, JC Hong功高不少呢 :67:
羅馬非一日建成, 手作工藝也是需要花時間和努力啊......
其實HT可以咁成功, JC Hong功高不少呢
evilalive 發表於 18-7-2012 02:32 PM

對!不過之前d大大批評,呵呵!不過正常既,批評易過做
回復 18# evilalive

一定一定.......