Toysdaily 玩具日報

查看: 8505|回復: 11

[詢問] 出左咁多版 Z GUNDAM模型同玩具.....

請問 出左咁多版 Z GUNDAM  模型同玩具   邊隻 又玩得 又 睇得?
HGUC Zeta!  GFFN Z II is also a good choice! :71:
回復 1# la200996
Z Gundam 好多product 喎~~~求其都講到幾款~~~

舊1/144 金色電鍍非賣品模型 - 睇得唔玩得
HG 1/144 金色電鍍非賣品模型 - 睇得又玩得
MG 1/100 Ver.1.0 金色電鍍非賣品模型 - 睇得又玩得
MG 1/100 Ver.2.0 Extra Finish 會場限定品模型 - 睇得又玩得
1/35 Jumbo Grade - 睇得唔玩得

我之前買過 MG版既  Z GUNDAM 1.0 發覺好容易爛同好膠。腳D關接位一接就斷左。

請問呢隻仲有冇得賣?D關接位會唔會易爛?

請問 有冇D版本係耐玩D,冇咁容易屈爛?
我之前買過 MG版既  Z GUNDAM 1.0 發覺好容易爛同好膠。腳D關接位一接就斷左。

請問呢隻仲有冇得賣?D關接 ...
la200996 發表於 17-7-2012 09:27 PM

MG Z Gundam Ver.1.0 最多只係有腳軟現像, 容易爛似係你個人技術問題.... 模型係膠做~好膠係正常~~想唔膠感咪噴色囉~~

有得賣! 仲唔貴~ 1款通販、2款限定~~~但你要求想又睇得、又玩得但偏偏問哩隻又唔睇得、又唔係好玩得嘅可動戰士系列.....真有趣:he:
請問 有冇D版本係耐玩D,冇咁容易屈爛?
la200996 發表於 18-7-2012 02:17 PM

嘩~好睇你點玩喎~~ 玩得粗扭蛋都可以好易屈爛~~
回復 7# chukkkk

Gundam AGE 睇得又玩得架!:71:
回復  chukkkk

Gundam AGE 睇得又玩得架!
la200996 發表於 19-7-2012 01:02 PM

你開個頭問 Z Gundam, 無嗱嗱又話Gundam AGE 睇得又玩得, 你比模型仲膠:42: 真係廢:ar:

回復 9# chukkkk

AGE GUNDAM 系列以家D物料好左好多,又睇得又玩得! 又容易砌,又靚!我買過幾款 Z GUNDAN模型佢地比較容易屈斷,難砌!:30:

CHING你明唔明?:26:
回復  chukkkk

AGE GUNDAM 系列以家D物料好左好多,又睇得又玩得! 又容易砌,又靚!

CHING你明唔明 ...
la200996 發表於 19-7-2012 01:37 PM

AGE Gundam 靚唔靚屬主觀性問題, 乜你覺得HG AGE Gundam 系列同新出嘅HGUC 系列D膠料有唔同仲好咗? HGUC 唔易砌? HGUC唔玩得? 易唔易砌都要睇你同邊個grade比較~~~

廢即係廢~ 膠即係膠~~
回復  chukkkk

AGE GUNDAM 系列以家D物料好左好多,又睇得又玩得! 又容易砌,又靚!我買過幾款 Z GUND ...
la200996 發表於 19-7-2012 01:37 PM

咁容易砌難Z Gundam 只代表你技術有問題, 難聽D購係你廢唧~ 你明唔明~~