Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 希望HT會出 Batman TDKR Morgan Freeman

我已經買左morgan freeman頭,諗住自組
頭像被屏蔽
我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家我要管家........
出年動漫限定!等下la:34:
回復 18# communistic

冇興趣
出7宗罪就有興趣!!!!!

morgan freeman有平價頭出過啦, 最重要係ok quality, 仲出黎把鬼咩, 米高堅就真係矜貴啦, DID舊時d12吋figure只出過一次, 仲要係後生版亦造得麻麻.
回復 15# Macross長谷有洋

Ras-al-ghul!
我都覺
管家:no::no::no:

出多次雙面人啦
morgan freeman有平價頭出過啦, 最重要係ok quality, 仲出黎把鬼咩, 米高堅就真係矜貴啦, DID舊時d12吋figu ...
henryay 發表於 18-7-2012 08:31 PM

米高堅都有細廠出過:64:

morgan freeman有平價頭出過啦, 最重要係ok quality, 仲出黎把鬼咩, 米高堅就真係矜貴啦, DID舊時d12吋figu ...
henryay 發表於 18-7-2012 08:31 PM

其實細廠點比得上ht呢?fightclub個d頭都比人叫好野,但如果大廠(ht/eb)出就一定比佢好,而且衣服配件唔駛另外配...........散件衣服真係冇質素可言.......
就算出都應該出batman師父先,忍者大師配件同人氣應該都比摩根哥多
emilykls 發表於 17-7-2012 12:13 PM

我堅想佢出...不過出哂D bane同catwoman先再遲D出
畢竟我唔想大出血
最好就係 Alfred+Fox double pack
實中一個
買HP頭雕自組LA!又平又正,自組曬D野都係五魚不用。
HT出起馬都要13魚LA!
akiaki 發表於 17-7-2012 12:37 PM

對啊 !!!  已組了 “7宗罪" 個look ...
再唔係出西裝版布斯都OK