Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [Gundam UC]RGZ-95C ReZEL Type-C [Defenser b-unit][GR]雜享

全素組
變形要搞好多野好麻煩所以只用相機影了比較喜歡的MA形態..MS形態昨晚訓前用了手機是旦影:^
呢隻Rezel Type-C幾重武裝feel,i like it!!

後面隻普通Rezel.. 我相信好多人同我一樣..
買完先知會出隊長機而中伏 :DD好多朋友都係咁:what: :78:

Gundam UC真係越黎越好睇,戰鬥好有迫力... 好多Old school既機 好正:71:  

RGZ-95C  ReZEL Type-C [Defenser b-unit][GR]

RGM-89De Jegan[Ecoas Type]

RGM-96X Jesta
獨角高達護衛機

RGZ-95 ReZEL 一般機

Next Target...
SORRY 我唔小心POST錯左區...-_-***
十卜一下 nice collection:$  一開始麻麻地呢隻配色 睇慣左又ok:shy:
如果出番原版藍配色就好了.....
如果出番原版藍配色就好了.....
vitamilk 發表於 19-7-2012 09:23 AM

係囉,都係藍色好睇D:71:
回復 1# 阿噗高達

挺強大的聯邦陣容啊
^_^
多謝大大作品分享
歡迎來到模型區