Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SRW Neo Granzon 若丸屋 新古蘭修 新增人物資料&機體資料(多圖)更新 29�08

回復 45# rpg.com

38M除144=26.38CM
回復 45# rpg.com
rpg.com 大大!可否上載 1比144 的(大贊卡 ,古鐡,風の魔装機神,新.古蘭修)比例大合照!謝謝!:64:
回復  rpg.com
rpg.com 大大!可否上載 1比144 的(大贊卡 ,古鐡,風の魔装機神,新. ...
聖上 發表於 11-12-2012 09:11 PM

因為隻新古未攞返屋企所以未能有大合照,但希望呢幾張圖幫到你。

圖入面既古鐵、大贊加、cybuster都係1/144
回復  rpg.com

38M除144=26.38CM
聖上 發表於 11-12-2012 08:53 PM

38m應該係頭頂高吧,30-35cm高係計埋膊頭同光環,所以26cm頭頂高差唔多lu。
回復 48# rpg.com
rpg.com 大大!到時等你新的1比144 的(大贊卡 ,古鐡,風の魔装機神,新.古蘭修)比例一齊大合照!好想睇1比144比例所有的機體大合照!期待你放上來分享!謝謝!:handshake:
回復  rpg.com
rpg.com 大大!到時等你新的1比144 的(大贊卡 ,古鐡,風の魔装機神, ...
聖上 發表於 11-12-2012 10:38 PM

哈哈 ok,我自己都好期待,但要搬隻新古返屋企係一個難題...
雖然對機戰一般,不過這隻真是好有霸氣