Toysdaily 玩具日報

查看: 6961|回復: 28

[玩具報告] SIC極魂 古迦已出大家都知,但出了問題,未買的大大們要考慮清楚才好入貨

SIC極魂 古迦已出大家都知,但出了問題,未買的大大們要考慮清楚才好入貨

小弟已入手,開盒後,才發覺"古迦"比之前D超人短了一個頭...........
再翻查舊資料他由130--->現在110(之前D超人120).............

不知之前有冇大大說過,但都先說一聲
有冇圖可以睇睇呀ching?
如果之前果d高佢成個頭又真係好樣衰下wo
前排sic果對阿極佗又係身高錯鬼曬
本身今次kuuga諗住雙入, 你咁講一講又有d卻步
今晚睇左實物再考慮單入定雙入...
thanks a lot
有冇圖可以睇睇呀ching?
如果之前果d高佢成個頭又真係好樣衰下wo
前排sic果對阿極佗又係身高錯鬼曬
本身 ...
神打魔帝 發表於 13-7-2012 02:19 PM

在公司沒相................
請查官站是短10MM
在公司沒相................
請查官站是短10MM
cccccto 發表於 13-7-2012 02:24 PM

10CM 真係岩岩好一個頭既size......
會唔會係就番dcd入面既小野去雄介既身形(笑)
今晚去比較下先~thanks~
10MM才是吧?﹗10CM成隻咁濟喎﹗
做咩慳皮到咁呀?﹗
唔出奇! 下隻sic ooo都會矮2cm...........又係成個頭:$
回復 6# CYCLONE_JOKER

笨大咁出法真係好肉酸....
最基本統一高度比例都做唔到
隻公仔靚到飛天都冇用,
拍埋一齊短人地成個頭, 有冇諗過齊set玩家既心情呀:79:
回復  CYCLONE_JOKER

笨大咁出法真係好肉酸....
最基本統一高度比例都做唔到
隻公仔靚到飛天都冇用,  ...
神打魔帝 發表於 13-7-2012 04:46 PM

係囉, 真係好冇良心........我諗我sic儲到diend就算(真冇改錯名), w都想放棄了.......:67:
頭像被屏蔽
日本玩家review圖

真係矮左!
EricBanana 發表於 13-7-2012 07:29 PM

對比之下Faiz個上身長d....下半身其實唔係差好遠...
至於同木場馬比...算吧= ="
其實係咪好似kaixa咁要加返條腰畀佢...........:45:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
日本玩家review圖

真係矮左!
EricBanana 發表於 13-7-2012 07:29 PM

都唔係差好遠
但無腰:69:
pic from Japan site