Toysdaily 玩具日報

查看: 9219|回復: 19

[分享討論] 東京之旅收鑊

今次因為同太太一齊去東京, 我主要係去睇高達, 不過就無入到個館度睇, 因為就唔到時間.  次要就係買玩具啦, 但就買得唔係太多, 有d仲要買貴左, 只係日本既shop A 同 shop B既價錢唔同, 比香港都係平少少既. 好啦, 去圖啦!!!!!!

咁都仲叫小...你殺了我吧:ice:...仲要有咁大隻侍牛:handshake:
回復 2# 老文

本身真係唔想買d太大盒, 因為真係好麻煩, 但見到個價(1890yen), 真係唔可以唔買囉, 但就無拎到個盒返黎, 因為真係放唔到呀.
我倒想問問兩個lego 鎖匙扣幾yen?
有marval 同lord of the ring的人仔嗎
聽講個邊d lego 的精品比較多
而家東京又開左discovery park, 縮小板的lego land, 黎梗去都會參觀下
回復 3# andytkw1977

下次可以試吓包紙皮箱再寄倉:shy:
回復 4# Endless

我都係係東京lego land度買, 成$&)yen 一個嫁, 好似有lord of the ring ga, 如去東京, 一定要去行下啦.
回復 5# 老文

因為之前未試過, 會唔會好麻煩嫁, 想問下郵寄水運幾多錢1kg左右呀????
太絕了﹗這個日本之旅的確不錯呀﹗﹗
回復 7# andytkw1977

水運我就唔知幾錢..因為隻牛咁大,但盒內空位多..同埋你2個人去..可以寄total:40kg倉.如某d野可以塞落個大盒入面就先塞.(如衫同細盒旦)再用紙箱包好扎好繩當手信寄飛機倉,而shf可以當手攞的手信自己攞上機...總之唔過40kg..佢地無問題的..有時有d航空公司就算你2人過左40kg多小..如有空位淨..都會比你過的.:shy:
早兩個星期我都去左睇高達,真係好正,質感好好!!

我的圖片:
blog.yahoo.com/asdt-ex/articles/691649/index
隻Trial幾錢呀師兄??:handshake:
回復 3# andytkw1977

兩舊!!!
可能貴過炒炒地價的食玩多DD.......................:75:......................
蒙面超人真係咁吸引?小弟由十歲後己無哂興趣。跟住就追北斗,強殖,龍珠,城市/7獵人,哥布拉,聖鬥士等等。

現今仍在各色各翻炒的各色人物覚得有啲烦。
回復 14# Avextro

蒙面超人真係咁吸引?..大大你呢句真係問得好....某d所謂"吸引"其實真係自己攞泥...就係你呢句說話..我決定更加要忍手:77::71:
回復 11# 無名老先生

#!%) yen ar