Toysdaily 玩具日報

樓主: blackhawkdownhk

[活動展覽] 聖地亞哥SDCX2012 現場實況 MKVII CA

回復  kevinwong4ever

你讲你自己啊师兄。。甘早啊今日~~
bunchan 發表於 13-7-2012 10:35 AM

放假一早睇定有咩開丫嘛:p

你讲你自己啊师兄。。甘早啊今日~~
bunchan 發表於 13-7-2012 10:35 AM

放假一早睇定有咩開丫嘛:p
回復 301# kevinwong4ever

应该晤会有野开褂,真系想做死staff同排死我地mei
12"真係。。。只要有第一隻就好易入坑,我都只係買咗3隻Rider已經要投降,一嚟冇地方擺,二來冇咁大經濟能力去支援,老美玩具都係買6"玩,不過好難追,太多款,追唔掂,只可揀喜愛嘅買。。。。:unhappy:
回復 304# garykuga

但系有时候真系好难控制ga
12"真係。。。只要有第一隻就好易入坑,我都只係買咗3隻Rider已經要投降,一嚟冇地方擺,二來冇咁大經濟能力去支援,老美玩具都係買6"玩,不過好難追,太多款,追唔掂,只可揀喜愛嘅買。。。。:unhappy:
回復 306# garykuga

讲得o岩! 小弟刚开始接触12‘’ 是入一只HT TTM-19,因为贪平。之后就荒废到最近才给他衫裤穿(因为订了第一只HT fullset DX10T800 ) ,之后就入埋babydoll ,背叛者(超抵玩!) + joker 2.0 & TDKR batman两张单,如无意外bane都会入埋...
回復  garykuga

讲得o岩! 小弟刚开始接触12‘’ 是入一只HT TTM-19,因&#20026 ...
how_1001 發表於 13-7-2012 11:21 AM

恭喜大大入坑:75:
回復 308# kevinwong4ever

哈哈!泥足深陷了.....
回復 310# cavslbj

晤好再开新野啦。。。我晤想排队拿货阿 :53:
回復 312# cavslbj

睇情况啦。。如果今日都多人就星期六啦。。。。不过都系死ga la...Non VIP 动漫3只应该晤会甘快公布褂~~~
回復 314# cavslbj

今日应该公布戲飛得奖者,我怕一阵无拉拉弹只Bane出黎ja.......
回復 314# cavslbj

仲有今日VIP最后一日顶 动漫3宝,应该都超多人啦。。。
回復 318# cavslbj

系啦。。。唉,玩玩具都要甘辛苦gum.......排得多都好无瘾

哈哈!泥足深陷了.....
how_1001 發表於 13-7-2012 11:31 AM

我都喺深坑返唔到上嚟!!~~~~~~:no: