Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢3D電影 <聖鬥士星矢 聖域傳說>

接受唔到隻手平...........
個處女座變到成個處男咁 {:3_130:} 完全有美感
蟹仔出場. 個樣幾有惡役FEEL~~~~:36:

http://www.saintseiya2014.com/character.html

劇場版CG&#12450;&#12491;&#12513;「聖&#38360;士星矢 LEGEND of SANCTUARY」&#12395;登場&#12377;&#12427;&#22768;優陣。左&#12363;&#12425;&#12506;&#12460;&#12469;&#12473;星矢役&#12398;石川界人&#12373;&#12435;、&#12489;&#12521;&#12468;&#12531;紫龍役&#12398;赤羽根健治&#12373;&#12435;、&#12461;&#12464;&#12490;&#12473;&#27703;河役&#12398;小野賢章&#12373;&#12435;、&#12450;&#12531;&#12489;&#12525;&#12513;&#12480;瞬役&#12398;岡本信&#24422;&#12373;&#12435;、&#12501;&#12455;&#12491;&#12483;&#12463;&#12473;一輝役&#12398;野島健&#20816;&#12373;&#12435;
白羊帶左眼鏡????????????????
黃金聖衣來講,暫時山羊座係順眼d,水瓶座佢搞咩呀………
回復 55# GGG

水瓶應該0係聖域打過寵物小精靈XY,打爆左之後將水戰龜超進化,因為對佢念念不忘,所以加左支野0係聖衣上面。
我已經唔理{:1_206:}
請繼續重口味地將其他黃金強姦吧
我相信佢地可以再騎呢d
雖然我一眼見到水瓶d血谷上腦暈左幾秒鐘{:1_224:}, 但我已經日日食x格燕麥片來強化心臟
來吧, 我要以我爺爺名字立誓, 你嚇我唔到架:blame:
『聖&#38360;士星矢 Legend of Sanctuary』Oficial Trailer 2

http://youtu.be/UTzCuFnpyMk

用較接近"現代"的手法去演釋聖鬥士, 其實算不錯, 大抵係有d造型過唔到檢疫站...
其實係幾熱血既, 大家唔好睇聖士設計吧

十二金欠一人(射手已在玩具度見過樣), 尚欠天秤...
雙子座有點恐怖...
教皇面具有點攪笑...
希望快d出ST/BGM/歌集...
Sh!t... the trailer 2 looks good. At first I didn't like it much, but after watching trailer 2, this ...
Zankantou 發表於 8-3-2014 02:10 AM

同意, 人設一回事.
但佢一套電影打曬12個黃金, 劇情肯定好緊湊
頭像被屏蔽