Toysdaily 玩具日報

樓主: charice1219

[玩具報告] RETURN OF MARVEL LEGENDS WAVE 3 小情報~~~(更新wave 3 一箱八隻分佈情況)

無既..............同時再講
或者set入廢事諗
無既..............同時再講
或者set入廢事諗
ngkp19 發表於 12-7-2012 01:33 PM

幾正喎>< 我幾鐘意隻classic im
好難唔買Deadpool
不過唔知買唔買到&#21867;:70:
冇baf parts, 仲有人話會加價...ok 88
direngrey9 發表於 11-7-2012 12:57 PM

邊個話加價?d牌上面一樣係寫住$14.99喎
邊個話加價?d牌上面一樣係寫住$14.99喎
Devil_Fudou 發表於 12-7-2012 03:22 PM

香港呢邊有傳聞過下......
而部份CHANNEL o既 MU 已由$89.9 加至$99.9....
香港呢邊有傳聞過下......
而部份CHANNEL o既 MU 已由$89.9 加至$99.9....
goldwater 發表於 12-7-2012 02:27 AM

咁可能係代理或者批發加價......
小弟係美玩切哥...想問ware3 呢&#21874;係咩size?
6" 既話有幾款我都想入
c this links la
pierreinhk 發表於 12-7-2012 10:17 AM

thanks man!

2013 seems very strong wow...red shehulk

Sentry really kick aSS!!!!

Ultimate CAP also look good!
沒錯~ MS新公佈的Venom實在超正!必買之作!
但不同意"價位",在最新SDCC的相片也能看到,MS的售價是 ...
Devil_Fudou 發表於 12-7-2012 01:26 PM

可能是俺身在大陸 感受不一樣吧 MS這邊有代理的170人民幣一盒 可以訂購
     ML沒代理價的 單盒購買也是這個價位~~按照ML的美元定價看 屬於低價人偶 受成本所限 註定不會太實在了~~:(
頭像被屏蔽
wave3角色滿吸引的耶,看來到時候又要試試看自己的『玩具運』了~~
回復 8# kingraider

其實點解唔repaint 做FF Doom..zzz
好彩冇baf, 如果唔係又要硬食
孩之寶真係好野,意見接受,態度照舊
Sentry 好似太壯la....
回復 19# Devil_Fudou
已confirm ML會加到$189.9
回復 27# s57cdq

沒有BAF略有遺憾 ,不過我原本就打算把角色都收全的(如果能買到的話:o)
可能就是因為有我這樣的玩家,加上孩之寶缺少競爭對手的緣故,他們才會意見接受 態度照舊吧 希望WAVE3到時候要不缺貨, 因為WAVE2似乎賣的不是很好~~