Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具攝影] ₪ 阿諾 ₪ US Navy SEAL Team 10 ₪ Playhouse ₪

借問哩個係乜水...???
MAX 發表於 12-7-2012 02:20 PM

常威大佬:

李公公個繼仔。:DD
常威大佬:

李公公個繼仔。
catcat 發表於 12-7-2012 02:32 PM

The Matrix 入面....The Oracle個bodyguard ~!?:@

失敬~!:64:

點解會鬥雞眼~~~~:70:
Commando~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :71:
頂一頂先~
Play House d o野真是幾好又唔貴, 大件夾底食, 塑料件拍得住SS, 布件更加冇問題, 題材亦每次都有新鮮感
可惜一年先出一隻真是太少啦, 好想知佢今年出咩
不過頭雕同body真是弱d, 貓貓換左body對鞋個型即刻出番o黎
頭像被屏蔽
Wow.... so many new modern army figures from cat cat :shiny:

Really no mood to customize my figures recently ...... :unhappy:
頂一頂先~
Play House d o野真是幾好又唔貴, 大件夾底食, 塑料件拍得住SS, 布件更加冇問題, 題材亦每次都有 ...
ledmirage3100 發表於 12-7-2012 08:31 PM

多謝幻象大大幫頂。:64:

除SS外,小弟認為PH穩坐兵人第二把交椅,可惜產量不多。

部分套裝做埋舊化,難得。
Wow.... so many new modern army figures from cat cat

Really no mood to customize my figur ...
RRAAYY 發表於 13-7-2012 02:06 AM

小弟每晚都要砌一陣模型/兵人,放鬆心情至會瞓,產量自然多。

不多可惜唔夠精。

RAY大諗諗SS新近個套阿富汗美軍呀?睇落唔錯,組靚FIGURE可以放鬆心情,IT WORKS FOR ME.:64:
支持下貓大先!!

估唔到呢個頭裝左落兵人度又似返阿諾喎!!
AL986S 發表於 13-7-2012 01:54 AM

THX CHING~

呢個頭一買番嚟已經決定組兵,係素體要等佢出,所以上次至配落T800玩住先。:64:
The Matrix 入面....The Oracle個bodyguard ~!?

失敬~!
MAX 發表於 12-7-2012 02:42 PM

正是Seraph!

鄒兆龍近年上位中,荷里活唔少片都有份做武指。
自家出品 ~ 獨一無二... 讚