Toysdaily 玩具日報

查看: 4397|回復: 22

[活動展覽] 各大型玩具展貼圖及討論

各地展覽時間表
San Diego Comic-Con (SDCC) (July 12-15)
Ani-Com & Games Hong Kong (ACG HK) (July 27-31
Hot Toys Tokyo Flagship Store Toy Sapiens 2012 Summer Exclusives Fair (Aug 4)
Taiwan Annual Exhibition (Aug 11-19)
Singapore Toy, Game & Comic Convention (STGCC) (Sep 1-2)
Ani-Com & Games Guangzhou (ACG GZ) (Sep 30 – Oct 4)

第一站San Diego, 11/7美國時間會有優先場, 相信到時會有好多最新照片, 片段留出, 歡迎大家搜羅各展覽照片或片段, 分享最新消息

上年一隻限定BATMAN連神級BRUCE WAYNE頭雕令動漫節增色不少, 加上場內放左1架1989BATMOBILE 同JOKER DX2.0 既紙牌, 另大家對HT岩岩今年熱烈期待, 轉眼間1年已經過去, 呢兩樣野紛紛開訂, 再加上AVENGERS, BATMAN 車番出, TDKR DX2.0 令大家損手爛腳, 破口大罵, 有讚有彈

唔知今年大家最想見到D咩會係會場出現呢?
HT既我會想見到HULK同THE BAT, 希望有AVENGERS 場景睇下
而EB既會係 KOBE, 另外就係BATMAN同JOKER既1/4
回復 1# siumy

仲有想见HT Mark 7 ~~~~~
回復 2# bunchan

到時應該會有辦睇下
最想見HULK!!!!!!!好想知佢有咩配件跟同個訂價:handshake:
回復 4# simson464

:71:呢樣我好期待
最想見HULK!!!!!!!好想知佢有咩配件跟同個訂價
simson464 發表於 11-7-2012 11:28 AM

可能係套爛衫爛褲!!~~XDD
可能係套爛衫爛褲!!~~XDD
fof 發表於 11-7-2012 11:35 AM

我諗連衫都無,得條褲:60:
最怕佢大大隻.個價位要去到阿凡達咁高:60:
回復 7# simson464

我估起码都要2牛以上。同Monger一样size
回復 4# simson464

同樣期待hulk:love:

btw,我想問下各位師兄,請問今年既限定果3隻,係香港以外既其他地區既展覽會唔會係即場有得賣?事關小弟今年8月去旅行,經過一番軟磨硬泡,之後,終於將只係去台南既行程改到有兩日去台中,可以去睇下台灣既hottoys展,如果佢係即場有得賣,甘小弟都唔怕今次抽籤抽唔中:(
回復  simson464

同樣期待hulk

btw,我想問下各位師兄,請問今年既限定果3隻,係香港以外既 ...
Softsong 發表於 11-7-2012 11:44 AM

呢個真係唔清楚...或者你上網登記左抽先囉~:)
回復  simson464

我估起码都要2牛以上。同Monger一样size
bunchan 發表於 11-7-2012 11:41 AM

同個隻一樣咁大....:ice::ice:
    咁我希望唔過3牛:die:
回復 9# Softsong

大大晤知解晤解答到
Taiwan Annual Exhibition (Aug 11-19) http://www.beast-kingdom.com.tw
2牛都已經算貴啦.......monger 咁detail又多件先咁貴姐.......如果hulk過2牛真係嚇退好多玩家
回復 13# alan1128

应该有2个HS 褂~~~
回復 14# bunchan

點樣有2個hs??