Toysdaily 玩具日報

查看: 13555|回復: 15

[其他] 龍珠新電影2013年3月30日上映

龍珠新電影2013年3月30日上映
撒亞人大戰叉包人?:time:
目前影片的主要制作阵容已经公开,监督为以演出家身份参与过《圣斗士星矢》《龙珠Z》《游戏王》等动画的细田雅弘。脚本并非如此前所传言的那样由原作者鸟山明亲自担任,而是参与过真人电影《20世纪少年》,日剧《相棒》《未来日记》等片的渡边雄介。总作画监督则由所属于东映动画公司,作为主力作画人员参与过《龙珠Z》《龙珠GT》《数码暴龙》等作品的山室直仪担任。这次的电影将是原创情节,原作者鸟山明从脚本企划阶段就进行了深度的参与,相信一定能让观众找回昔日《龙珠》的感觉!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
期待呀!!!!!!
其實同星矢個情況一樣, 公式去橋, 不過都會期待既, 話晒餓左咁耐...
比達仲係果件戰鬥服....
應該冇左前面嘅護甲了吧
比達仲係果件戰鬥服....
應該冇左前面嘅護甲了吧
kit800407 發表於 11-7-2012 02:37 PM

悟空件衫都應該無字的

希望做得好d啦,之前個套無里頭話比達有個細佬真係睇到我o嘴:oh:
希望做得好d啦,之前個套無里頸話比達有個細佬真係睇到我o嘴
timothy276217 發表於 11-7-2012 03:52 PM

再一次反駁撒亞人死剩佢地的結論:DD
再一次反駁撒亞人死剩佢地的結論
yugi 發表於 11-7-2012 03:59 PM

無記錯,哩句野仲係比達自己講:oh: ............
希望敵人真係有番咁上下勁啦:80:
電影新消息網址~

http://www.dragonball2013.com/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
其實...可唔可以唔好再搞臭龍珠個朵....:56:
其實我諗到一個故事,我好想佢拍出來。
就係悟空在布歐篇之前,在地獄遇上宿敵博羅連,起初大家都係勢均力敵,但博羅連向呢個時候變身超級撒亞人3,兼打敗悟空,重傷的悟空後被自己的父親巴洛克救走而且教授悟空變身超級撒亞人3,之後再與博羅連決一死戰。