Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldierstory新品:美国陆军在阿富汗/U.S. ARMY IN AFGHANISTAN

咁快手Oldcat 大大??
kevinwong4ever 發表於 11-7-2012 08:48 PM

去訂煎饟三宝, 呀應該係動漫三宝時順便訂埋:43:
堅!

Dear All : 最新消息,Soldier Story最新產品U.S.ARMY 美國陸軍機槍手 Product code: ...
woowoobb 發表於 11-7-2012 06:07 PM

woowoobb可否講我知,想訂.因我今個月都不在HK,要留在Macao.到8月暑假才回.
CD or SS have more parts ??
woowoobb可否講我知,想訂.因我今個月都不在HK,要留在Macao.到8月暑假才回.
MacBookPro 發表於 11-7-2012 09:03 PM

請收PM
CD or SS have more parts ??
blackhawkdownhk 發表於 11-7-2012 09:08 PM

SS嘅一盒有兩支槍,CD就分開兩隻出,好難比較
去訂煎饟三宝, 呀應該係動漫三宝時順便訂埋
Oldcat 發表於 11-7-2012 08:55 PM

嗚呀呀~:63:

尋日出mk忘記了訂.....:sad:
未有實價,預計8鱼3至8魚5,約兩週到港
Oldcat 發表於 11-7-2012 08:52 PM

竟然咁快到貨??14號出去訂先!!!
SS近期每款產品都出兩支槍,過往只得一支.價錢貴了,但多了一支.(護膝第一次出很"正")
平均一支槍都差不多1魚.
SS可以接受.
哩隻我應該會入2隻, 出去外拍~~:$
請問各位大大0係邊度訂SS呢??? 因最近先留意到...但又怕撞正黑店, 所以想請教各位!!
Thx~!!
Ben 已經係佢個blog講左會有多一個陸軍是近期公佈, 今次同CD係二對二

呢隻月尾就出貨!? 真是唔敢信哂, Ben話有d o野要改, SS 應該當會場版咁造, 咁第一轉貨真是唔會多, 而且qc 可能比平時差 (北京會場版經驗)
Ben 已經係佢個blog講左會有多一個陸軍是近期公佈, 今次同CD係二對二

呢隻月尾就出貨!? 真是唔敢信哂, B ...
ledmirage3100 發表於 12-7-2012 08:43 PM

唔係嘛!!~~~~:@  咁月尾未必出到??

呢隻月尾就出貨!? 真是唔敢信哂, B ...
ledmirage3100 發表於 12-7-2012 08:43 PM

再多隻?!:47:
再多隻?!
woowoobb 發表於 12-7-2012 09:35 PM

咁真係完全放棄CD 了!!~~~~~~~~~:80:
咁真係完全放棄CD 了!!~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 12-7-2012 09:41 PM

啱啱上過ben大個部落格真係會多隻~~~~~~~~