Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 DX超合金 YF-29 (Macross 30周年紀念Color) (官圖P3,6)

頭像被屏蔽
未出個個插冇所謂,但出左個個吾好好似失左憶甘,衝住去入:45:
未出個個插冇所謂,但出左個個吾好好似失左憶甘,衝住去入
ckc882000 發表於 3-10-2012 10:24 PM

都登訂左既朋友開心既,其實我之前唔知變左顏色,依家睇落都唔差丫,當然我都like前者。
都登訂左既朋友開心既,其實我之前唔知變左顏色,依家睇落都唔差丫,當然我都like前者。
Usteakum 發表於 3-10-2012 10:45 PM

紅一定最正,不過呢隻色其實可以做好d,不過算!
我地只有buy or not buy
anything who has ordered this and doesn't want it please PM me, I am still interested in this version. Many thanks.

DX超合金VF-29 デュランダルバルキリー(30周年カラー)も展示されていた。スカルマーキングやS型的なカラーリングがなんとも格好いい!

http://masterfileblog.jp/news/2012/10/04/1552.html
黃色+紫色真係唔靚,好彩訂唔到啫。
好怪,隻眼透明件就綠色, 其他用紫色, 唔多like:blame:

YF29都係綠+紫
反而機械人形態問題不大...係飛機形態最...:31:
其實呢隻本來設定係珍珠白or灰白???
DX超合金VF-29 デュランダルバルキ&#1252 ...
stonekeung01 發表於 4-10-2012 01:48 PM

呢個實物圖隻黃用番橙黃都還好,

之前改圖隻螢光黃真係嘔電

個人覺得還是原色比較好看.......當新色改了後(最影響是飛機MODE):42:這次真係可以省回

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
人係矛盾o既, 開頭訂唔到唯有嘆口氣講句唔好彩, 但宜家轉o左呢隻瑩光黃又好興幸自己當初訂唔到......:67:
人係矛盾o既, 開頭訂唔到唯有嘆口氣講句唔好彩, 但宜家轉o左呢隻瑩光黃又好興幸自己當初訂唔到......
tysss 發表於 5-10-2012 01:12 AM

.....其實大部份人不滿係機倉玻璃窗位由綠色轉紫色....連帶ROBOT MODE胸側的透明膠都轉埋紫色......., 咁跟原本貨板色有出入, 對看中貨板色水的同好是有失望在所難免, 很多玩家都不一定要訂, 食現貨的大有人在, 入不入手只是喜歡與否, 對於他們相差$不是重點..., 某部份訂了的人會因色差不悅好正常, 沒訂的興幸也合理, 是廠商的問題, 不用矛盾:handshake:, 或許實物出來又有愛好者影得好令.
頭像被屏蔽