Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KuMaHiAce

[其他] 唔知有冇火星,唔該買左shf hyper kabuto嘅朋友入一入o黎

我嗰d都係咁,有D連眼都褪;
用透明紅模型油油返就ok lu~~
:ar:我個隻已經變成 Hyper Silver Kabuto (已補色)
我隻hyper kabuto都係咁喎!!:50:
但kabuto仲買先過hyper kabuto都無事!!
唔知點解呢??:?
我隻dark kiva都係冇出事...
哇,今晚返屋check check 先:@
腰帶隻甲蟲都有退色
其實唔止金屬紅會出事
redfish 發表於 8-7-2012 10:19 PM

所以有時都唔怪得晒 B 記 d 限定野都用原膠色:(
唉......同一命運啦..................
是咁的,我果隻係出果陣第一水買翻黎...都係先玩過2至3次就入盒;
咁前幾日無聊得滯又想拎出黎玩啦,一拎出來 ...
KuMaHiAce 發表於 8-7-2012 09:31 PM

exactly我都一樣,唯有油過佢喇~~~:38:
睇完post,再check,我都有,得閒先再油。
我係得腳掌褪色......金屬色parts 則無事wor.........

另外隻普通kabuto兩年幾前買都無事wor.........