Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Oldcat

[玩具攝影] 我也要快拍......Sideshow Boba Fett <The Empire Strike Back> (多圖)

舊化加戰損一流!
sonsonsun 發表於 8-7-2012 01:25 PM

Thanks ! 舊化加戰損是廠家做的,確是不錯:71:
大大靚圖分享!支持支持!我仲末有時間&#25886;!睇住大大&#21874;靚圖頂住癮先!
可能我要求真係好低!我覺得呢隻已經好滿意!但同M記比就真係有比下去既感覺!
不過我都係鍾意SS多&#21874;!因為係戲入面個角色都係難撻撻唔係太完美咁!
大大靚圖分享!支持支持!我仲末有時間&#25886;!睇住大大&#21874;靚圖頂住癮先!
可能我要求真係好低!我 ...
emme 發表於 8-7-2012 10:13 PM

多謝支持!始終M記感覺有美化,較討好。
而呢隻小問題三數,但還是喜歡他多一點,始終較配合家裏服役中的DV 及白兵,
我星期五拎&#22021;,點知行轉背就開訂Dx12:53:
又要行多轉••••••

&#21874;相真係好毒,不過星期二先可以接佢返屋企,除&#21655;胸甲厚&#21655;&#21874;同右肩&#21874;繩雞&#21655;&#21874;外,大致我都收貨
&#21874;相真係好毒,不過星期二先可以接佢返屋企,除&#21655;胸甲厚&#21655;&#21874;同右肩&#21874;繩雞&# ...
willywonka 發表於 8-7-2012 10:40 PM

多謝師兄支持:77:
呢隻OK 架:71:
I have taken mine....it is better than my expectation... I like this one more than medicom as a whole... Look good when standing behind darth Vader
I have taken mine....it is better than my expectation... I like this one more than medicom as a whol ...
Goofy 發表於 8-7-2012 11:46 PM

thanks and its true that have a better match with DV,
Medicom one is a bit small and slim:78:
我今日都&#25886;左,冇比想象中咁差,玩弄中:71:
A very disappointing product of Sideshow, shame on Sideshow for this Boba Fett !

:)
我今日都&#25886;左,冇比想象中咁差,玩弄中
keigo912 發表於 10-7-2012 09:06 PM

的確未如理想,但企埋佢D 同事呀,老細呀身邊時,真係好睇過M 記果隻:74:
我都拎左....係胸甲個形扁左D...同褲管cutting唔靚....其他都幾滿意....

body關節都好緊~~SS出左十幾款軟腳蟹...終於哩隻有進步喇~~

呀,仲有,個背包如果加磁石會好過而家釣釣fing...
我都拎左....係胸甲個形扁左D...同褲管cutting唔靚....其他都幾滿意....

body關節都好緊~~SS出左十幾款軟 ...
MAX 發表於 11-7-2012 02:46 AM

關節係有進步,但腳踝郁唔到:42:
有師兄對D 甲顏色有意見,同M 記上一隻比又確係明顯有差異,
Max 大覺得如何:77:

M 記上一隻係另一集的造型,
D 甲顏色係吾同的,裝備都吾同,
Boba Fett 係有3個造型的
綠手,黃手,紅手.

這Boba Fett 最大的問題係,
所有胸甲,是由一塊平面的硬膠連在一起的,
所以胸型也是一大塊平面
M 記上一隻係另一集的造型,
D 甲顏色係吾同的,裝備都吾同,
Boba Fett 係有3個造型的
綠手,黃手,紅手.

...
joeyip74 發表於 11-7-2012 10:12 AM

thanks for your info. :77:
是否三款甲&#22021;綠色也不同?
回復 42# Oldcat

根據影片去比較,隻綠色鮮色左D,偏青。應該要暗翻D 。